BORA X Bo og BORA Professional 3.0 - køkkenet som opholdsrum

Med nye innovationer fra BORA i 2022, bliver køkkenet for alvor et opholdsrum – også når du laver mad.

 

En ny lethed ved madlavning. Det er vores mål i en tid, hvor livet i stigende grad flyttes ud i køkkenet. Her leves det ægte liv, det mærker vi alle mere end nogensinde. Der bliver stegt og eksperimenteret, grinet, fejret og serveret. Og derfor bliver der også indrettet på ny. Vi hos BORA får derfor lov til at levere flere produkter end nogensinde. Fordi kvalitet, bæredygtighed og design står øverst på ønskelisten. Så velkommen til køkkenet som opholdsrum.

Vi vil gerne takke alle dem, der giver os begejstrede tilbagemeldinger.

Billede af mad - for å illustrere køkkenet som opholdsrum

Køkkenet som opholdsrum

BORA udvikler sig i et rasende tempo. Fra specialister i bordemfang til specialister i køkkenet som opholdsrum.

Vores kunder er vores fans, siger BORA. Og disse BORA-entusiaster verden over ønsker, at BORA skal bruge sin knowhow og innovationsglæde til at lancere nyheder, der trumfer og overrasker.

Madlavning skal være en ren fornøjelse! For BORA handler det kun om en ting: ren madlavningsglæde! Derfor vendte BORA hele køkkenbranchen på hovedet. Nu gør BORA køkkenet til et rigtigt opholdsrum. Døgnet rundt arbejder BORA med fremsynet udvikling. For kreativitet efterspørges som aldrig før.

BORA vil mere end bare at præsentere noget nyt, de vil simpelthen være toneangivende. BORA leverer snart produktnyheder i overflod. Læs mere her!

BORA X BO

BORA X BO er en flex-ovn med integreret dampovn, emfang og miljøvenlig selvrensende funktion. BORA X BO dampovn står for ægte innovation. Sammen med X BO lanceres snart en BORA multi-varmeskuffe på markedet i to størrelser.
Se flere billeder af BORA X BO på Instagram her!

BORA S Pure bordemfang

Det nye kompakte downdraft-systemet BORA S Pure, der passer i ethvert 60-centimeters-element.

BORA lamper?

Måske bliver alt dette oplyst af minimalistiske BORA lamper i sidste ende? Vi har brug for belysning på kogepladen, ik?

 

De nye produkter sælges i løbet af andet kvartal 2022. Hvis du vil se og prøve produkterne, vil de være tilgængelige hos udvalgte forhandlere fra efteråret 2021.

Vi glæder os til at dele nyhederne med dig – og vi glæder os til at byde dig velkommen i køkkenet som opholdsrum!

 

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.