BORA X BO dampovn revolutionerer madlavningsglæden

, ,

I serien NYT fra 2022, innovationer fra BORA: BORA X BO dampovn revolutionerer madlavningsglæden.

Må vi præsentere vores nyeste køkkenuniversalgenialitet: BORA X BO kombidampovnen. BORA X BO sørger for ren madlavningsglæde. Moderne og multifunktionel: Sådan definerer BORAs nyheder letheden ved madlavning. Velkommen til køkkenet som opholdsrum!

BORA X BO dampovn revolutionerer madlavningsglæden

Varme? Altid helt præcis takket være en firepunkts-temperaturføler

BORA X BO forener flere apparater i et, tilbereder særdeles ensartet og lugtløst, er let at betjene, let at rengøre og imponerer med sit enestående design. Uanset om du vil lave sprøde stege, knasende croissanter eller blidt tilberedte grøntsager: Takket være den skånsomme og ensartede dampproduktion leverer BORA X BO dampovnen et perfekt tilberedt resultat – selv ved tilberedning af tre fyldte bageplader.

Men hvad er det præcist, der gør BORA X BO dampovnen så speciel?

BORA X BO eliminerer lugte og damp

Selvfølgelig først og fremmest den absolutte nyhed: udsugningen af damp inden i ovnen åbnes. BORA X BO eliminerer lugte og damp direkte ved åbning af dørene. Før døråbning aktiveres BORA Smart Open. Dampen suges først ud af ovnrummet. Derefter åbner døren af sig selv. Det betyder, at brugeren ikke får damp eller lugte i hovedet, når døren åbnes ved hjælp af det praktiske greb.

Lader man døren stå i samme position som efter åbningen, lukker den automatisk efter et stykke tid – det skåner maden og sparer energi. Dette forhindrer ikke kun damp i at slippe ud, men BORA X BO sørger også for frisk luft takket være det integrerede aktivt-kul-filter.

 

Billede af Displayet til BORA X BO dampovn som overbeviser med sit klare ikonsprog og integreres helt glat i det ædle, overordnede billede.

Displayet til BORA X BO dampovn overbeviser med sit klare ikonsprog og integreres helt glat i det ædle, overordnede billede.

BORA X BO er nem at betjene

Og naturligvis er BORA X BO dampovnen ligesom alle andre BORA produkter utrolig let at betjene og ekstrastille. Med den intuitive menustyring aktiveres hver funktion på maks. tre skridt. Det 19 tommer store fuldgrafiske touchdisplay kan klappes op, så BORA X BO dampovnen ved indbygning i et underskab kan betjenes mest optimalt ergonomisk set.

Touchsensorerne i høj kvalitet sikrer en smartphone-agtig betjening. Og vi har naturligvis arbejdet videre på det optimale tilberedningsresultat.


De sorte rammer og det minimalistiske design ophøjer BORA X BO til et kunstværk.

Ultrahurtig opvarmning og absolut ensartede tilberednings-præstation

BORA X BO dampovn imponerer med sin ultrahurtige opvarmning og absolut ensartede tilberednings-præstation som en professionel. Du kan vælge forskellige funktioner som manuel tilberedning, automatisk tilberedning og forskellige specialprogrammer.

Som i det professionelle køkken – BORA X BO dampovn revolutionerer madlavningsglæden

Regenerering, dvs. opvarmning som i det professionelle køkken, er heller ikke noget problem længere. Med det unikke firepunktsmadtermometer kan du sikkert indstille den optimale stegetemperatur. Det befinder sig på oversiden af ovnrummet og sættes i retten, der skal steges, for eksempel kød eller fisk. Målepunkterne sidder langs føleren og finder altid det koldeste sted på fødevaren. Så snart maden når den programmerede temperatur, afsluttes tilberedningsprocessen automatisk.


Fire rengøringsprogrammer får BORA X BO til at stråle, helt uden at du skal løfte en finger.

Miljøvenlig og automatisk rengøring

Også rengøringen er let som en leg: Den fungerer efter samme princip som en opvaskemaskine. Varmt vand og de miljøvenlige virkemidler i rengøringspatronen med to kamre rengør og afkalker ovnrummet grundigt og sørger dermed for en lang levetid.

Flere sjove funktioner

Men selvfølgelig er funktionsomfanget meget større end de utallige tilberedningsmuligheder og den eminente rengøring. Der er blandt andet også mulighed for at efterlade hinanden beskeder på displayet. Derved kan man lægge en besked eller med et specielt modus reducere betjeningsmulighederne for gæster i feriehuse for hurtig ibrugtagning eller ændringer i indstillingerne.

Banebrydende design

Det unikke design med Black Panel-effekt, belysning på flere niveauer og en ædel glasoverflade gør dit køkken til et æstetisk højdepunkt. BORA X BO dampovnen er en ægte nyskabelse til den private husholdning.

BORA X BO dampovn revolutionerer madlavningsglæden og byder velkommen til fremtiden!

Dampovnen vil være til salg i danmark fra efteråret 2022.

Lær BORA X Pure kombidampovn bedre at kende her!

 

Følg os på instagram for at få nyhederne først!

 

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.