Frihed i køkkendesign med BORA downdraft

, ,

Frihed i køkkendesign med BORA downdraft: Anela driver kontoen @arkihem på Instagram og har gjort det siden august 2020. Anela arbejder som arkitekt, og det var i forbindelse med færdiggørelsen af huset, som hun selv har designet, at hun begyndte at dele fotos af sin hus-rejse på Instagram.

Frihed i køkkendesign med BORA downdraft - Arkihem

”Hvis vi ikke havde fundet løsningen med BORA downdraft, ville det ikke være blevet som det blev hos os. Valget af en BORA bordemfang var en meget vigtig del af vores designproces – og bestemte hele køkkenets udseende med vinduesplacering, ingen vægskabe og det høje og åbne loft.” Citat og foto: Arkihem 

 

Om BORA siger Anela: ”Vores køkken er hjertet i hjemmet. Og uden tvivl det rum, vi brugte mest tid på at planlægge i designprocessen.

Visionen var et rent rum, der fusionerede sammen med resten af interiøret på en naturlig måde.

Ser man på vores køkken, føles det ikke som et klassisk køkken. Snarere som et åbent og socialt område, der på en sømløs måde er en del af hele den åbne grundplan. Det visuelle indtryk er åbent – fordi vi ikke har vægskabe, og der er højt og åbent under taget.

For eksempel er køkkenbordet placeret i gavlen – som også har vinduer med udsigt over haven. Der er kun en forudsætning for, at vi kan skabe dette luftige og tidløse udtryk i vores køkken – og det er BORA bordemfang og kogeplade.

 

“BORA er den allerbedste mulighed for nutidens og fremtidens køkken”
– Arkihem

Takket være BORAs design og funktion kunne vi få vinduer og en uhindret udsigt midt på kogepladen – og samtidig undgå at have en emhætte med et langt og dominerende ventilationsrør op til loftet.

Frihed i køkkendesign med BORA downdraft

 

BORA downdraft er den bedste mulighed for nuværende og fremtidige køkkener. Den skaber betingelserne for frihed i køkkendesignet, giver et klart overblik, er støjsvag, let at rengøre, effektiv, lavet af robuste materialer og giver derfor frisk luft i hele rummet.

Uden tvivl en af vores bedste investeringer i køkkenet – og i huset som helhed.”

 

Frihed i køkkendesign med BORA downdraft

Uden tvivl en af vores bedste investeringer i køkkenet – og i huset som helhed.” Citat og foto: Arkihem 

 

Besøg Arkihem på Instagram!

 

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.