BORA – MERE END MADLAVNING

, ,

Gennem innovative BORA produkter, der gør madlavning, bagning og opbevaring nemmere, forvandler BORA køkkenet fra at være et funktionelt ”arbejdsrum” til et reelt opholdsrum. Samtidig understreger kvalitetsprodukterne en sund og bæredygtig livsstil. Både BORA – og dit køkken – bliver til meget mere end blot madlavning.

I 2024 lancerer BORA en række nye innovative produkter, som forstærker ambitionen om både at være bæredygtig og væredygtig. I denne artikel vil du se hvordan, og samtidig forstå samspillet mellem de enkelte BORA produkter.

Fra køkken til opholdsrum

Hvordan designer du bedst et opholdsrum hvor du kan tilbringe meget tid, flere gange dagligt, hver dag? Og som skal være både æstetisk imødekommende og funktionelt?
Og hvor du skal trives med at lave mad og samtidig tilbringe tid med familie og venner?

Jo, BORAs produkter forvandler køkkenet til et rum hvor du deler oplevelser og glæde.

Til ekstraordinære madlavningsoplevelser

Opholdsrum lavet med madlavning, madnydelse og hygge for øje, bør designes åbne og gæstfrie og med mulighed for gode samtaler. BORA har allerede revolutioneret køkkendesign ved at fjerne den støjende og voldsomme emhætte, der altid var i vejen. Og som heller ikke fungerede særlig godt… Den blev erstattet af et støjsvagt, diskret og effektivt bordemfang i 2007. BORAs downdraft har stadig 10 års teknisk forspring og over 60 patenter.

BORA – mere end madlavning

Som en logisk udvikling fra BORA downdraft, kom BORA X BO kombidampovn og BORA Cool, køle- og fryseskab. De er støjsvage, fjerner lugt og er æstetisk udformede. BORA Lights, der lader dit køkken stråle med både stemningsfuld og funktionel køkkenbelysning, afrunder produktsortimentet fra kvalitetsleverandøren BORA.

Læs videre for at opdage nøjagtig hvordan BORA-produkterne gør madlavning lettere, og fremfor alt hvordan de arbejder sammen i ren synergi!

billede af familie der spiser ude i naturen og illustrerer artikkelen Mere end madlavning

Mere end madlavning: BORA forvandler køkkenet fra funktionelt «arbejdsrum» til et reelt opholdsrum. Et rum til deling af madoplevelser og glæde.


BORA
indbyggede hvidevarer – bedre mad – slet og ret

Opbevaring. Marinering. Madlavning. Bagning. Stegning. Dampning. Vakuumpakning. Spisning.

BORA har, fra 2024, en cyklus af helt perfekt tilpassede kvalitetsprodukter til køkkenet.

BORA downdraft – bordemfang

Revolutionen af køkkenalrum – køkkenetet som opholdsrum begynder i køkkenets hjerte: Revolutionerende integreret køkkenventilation, BORA downdraft. Den er støjsvag, hindrer ikke udsyn og fjerner madlugt og fedt mere effektivt end andre. Og er meget nemmere at rengøre.

BORA downdraft har allerede ændret madlavningsadfærd og revolutioneret køkkendesign for altid. Tjek vores Instagramkonto @bora_scandinavia for inspiration og trends indenfor køkkendesign.

BORA downdraft i 6 modeller

De modulære bordemfang BORA Professionel 3.0 og BORA Classic 2.0 giver rigtig god fleksibilitet takket være frit valg af kogepladernes sammensætning. ‘Best-of-the Best’ kalder vi dem – og du kan virkelig skabe din egen individuelle kogeplade – helt unik og ulig alle andre.

Vi har også de kompakte downdraft modeller BORA S Pure, bestselleren BORA Pure, nyheden BORA M Pure og designikonet BORA X Pure, der tager minimal plads på bordet og er super nemme at installere. Det er ofte disse modeller, som testes – og som vinder ‘Bedst i Test’ hver eneste gang.

illustrasjon til at BORAs produkter står for mer enn matlaging

For BORA er kogeplader med downdraft, hjertet i ethvert køkken. BORA downdraft er såååå støjsvag med over 99,7% ventilationseffekt. Alt er klart til social cooking. Der næppe noget mere hyggeligt og mere lærerigt end at lave mad sammen.

BORA kombidampovn og multiskuff

BORA X BO multifunktionsovn. Den professionelle dampovn til dit hjem, har så mange unikke egenskaber, der aldrig tidligere har været tilgængelige for den almindelige forbruger. BORA X BO har blandt andet en unik lugtfiltrering, som fjerner damp, varme og madlugt før du åbner ovnen.

Nu kan du lave perfekt tilberedte måltider hver eneste dag. Takket være innovativ damp- og varmluftteknologi, intuitiv betjening og massevis af forhåndsindstillede automatiske programmer. BORA X BO har en række specialprogrammer, der erstatter en hel række af de hvidevarer og køkkenmaskiner som de fleste af os fylder køkkenskabene med. Den er utrolig let at betjene med en stor og intuitiv touchscreen. Herremåltidet er maks. 3 klik væk.

BORA multi-varmeskuffe

BORA multi-varmeskuffe har mange anvendelsesmuligheder. Funktionerne kan let indstilles ved hjælp af den indbyggede touchscreen – eller via BORA X BOs 19” touchpanel. BORA multi-varmeskuffen er derfor den perfekte tilføjelse til BORA X BO.

bilde av en dame som tar noe ut av en BORA X BO stekeovn kombidampovn

BORA X BO er verdens første professionelle dampovn til hjemmet. Inden ovnen åbnes suges al damp og madlugt ud af ovnen. Dit køkken er således et rart opholdsrum selvom du står midt i madlavningen.

BORA Cool er BORAs køle- og fryseskab

Med BORA Cool, BORA køle- og fryseskab indfører BORA helt nye måder at opbevare madvarer på – og innovative tiltag til at undgå madspild.

Skabene, og det specialtilbehør du kan supplere med, sørger for særdeles godt overblik, orden og tilpasset køling og opbevaring af fødevarer. Flere madvarer holder beviseligt 3 gange længere i BORA Cools specialtilpassede opbevaring.

Udvalget omfatter fire BORA Cool køleskabe med eller uden 4-stjerners fryseboks og BORA Cool kombi køle-fryseskab med eller uden vandtilslutning og isterningemaskine, hertil kommer BORA Freeze fryseskab med isterningemaskine og vandtilslutning.

Fleksibilitet til DIN individuelle smag – og med 3 forskellige udstyrspakker.

dame som åpner kjøleskapet BORA Cool

Ingen mad bliver gemt, og derved glemt. Takket være BORA køle- og fryseskab, kan madvarer opbevares både ryddeligt og med bedst mulig køling. Længere holdbarhed – fordi friske madvarer er noget af det mest værdifulde vi har.

BORA vakuumpakning – BORA Qvac

At få mad til at holde længere, at reducere madaffald og madspild, at bruge restemad og maksimere smagen – dette er ting, der ligger vores hjerte nært.

Med BORA QVac indbygget vakuumpakker, holder maden mange gange længere. Vakuumpakket mad beholder sin dejlige smag, sine vigtige næringsstoffer og sit herlige, friske udseende.

Den indbyggede vakuumpakker monteres helt plant med bordpladen. Den kan også monteres på selve overfladen. BORA QVac kan bruges til at vakuumpakke mad for at forlænge holdbarheden eller til sous-vide tilberedning i BORA X BO. Den kan også hurtigmarinere mad eller vakuumpakke drikkevarer. QVac er det ideelle hjælpemiddel, når du laver mad eller skal opbevare fødevarer i BORA Cool.

bilde av vakuumeringsmaskingen BORA Q Vac

Mad, der er vakuumpakket med BORA QVac, beholder både smag, næringsstoffer og udseende meget længere.

BORA belysning

Uden den gammeldags emhætte frigøres en masse plads over kogepladerne. Den plads kan bruges til perfekt køkkenbelysning.

Den ideelle belysning til madlavning er dagslys. BORA Horizon kan indstilles tættere på dagslys end nogen anden lampe på markedet i dag. Eller ønsker du dæmpet, varmt lys når du spiser med venner og familie? Korrekt lyssætning af bolig og interiør og køkken bør være både funktionel og stemningsfuld. BORA Lights, BORA Horizon og BORA Stars hænges over køkkenbord, kogeplade eller spisebord. Du sikrer optimal belysning eller en hyggelig atmosfære ved at swipe hånden under lampen.

Bilde av et kjøkken opplyst av BORA Lights - smale lamper med kraftig lys laget for å lyse opp kjøkkenbenken

Når emhætten fjerne,s er der plads til perfekt køkkenbelysning over kogepladerne – BORA Lights – BORA Horizon og BORA Stars.

Kun en BORA fungerer som en BORA

Med BORAs intuitive produkter, perfekt tilpasset hinanden, skabes yndlingssteder til fælles oplevelser og nye minder. BORA tilbyder et omfattende kvalitetssortiment, der forbedrer folks madoplevelser. Innovative teknologier til et sundere, mere bæredygtigt, og smukkere hjem, som bringer alt og alle sammen.

Kun en BORA kan tilbyde intuitiv betjening, ren luft gennem filtrering og frihed til at lave mad på din måde.

Vi, og BORA, ønsker dig held og lykke med dit opholdskøkken – og håber det bliver et rum til mere end bare madlavning.

 

Se og prøv BORA-produkter “live” hos en af våre dyktige forhandlere over hele Danmark: