BORA QVAC

– SPARER PENGE OG REDUCERER MADSPILD I VERDEN!

Når vi ved, at ca. 33% af den mad, vi køber og tager med hjem, ender i skraldespanden … Og at en familie på 4 personer i gennemsnit smider mad ud for ca. 15.000,– kr. hvert år … Så er det værd at investere i køkkenudstyr, der reducerer madspild.

QVac er innovativ vakuumforsegling, der passer perfekt ind i BO- RAs produktportefølje. Brug QVac til sous vide i BORA X BO, fjern luftkontakt til madrester og åbne emballager, og brug den til hurtig marinering af råvarer!

At vakuumforsegle mad er ikke nyt. Ved at vakuumforsegle mad eller drikkevarer bevarer de deres friskhed og struktur op til tre gange længere, samtidig med at smag og næringsstoffer bevares.

Det nye og innovative ved BORA QVac er, at den er integreret i køkkenbordet og er tilgængelig til brug hele tiden. Det er ikke et apparat, du skal finde plads til i skabet eller trække frem og tilslutte, når du skal bruge det. Let tilgængeligt og med praktisk og lækkert tilbehør.

BORA QVac har et stilfuldt og diskret design, og i leveringen medfølger propper til flasker, vakuumposer, 2 forskellige vakuumbeholdere (tilpasset BORA Cool), forseglings- og marineringstilbehør. En hel række ekstraudstyr er også tilgængelig.

Forventes at være tilgængelig på det danske marked i foråret 2024

bora-qvac-smart-vakuumforsegling-morten-engebretsen-dk