Velkommen til våres varesortiment fra BORA

Vi i Morten Engebretsen har arbejdet med BORA bordemfang siden 2012, og har indtaget en ledende position på markedet. Vi er kendt for den bedste effekt og kvalitet kombineret med stilren udformning. Tusindvis af tilfredse kunder er vores bedste ambassadører.

Testvindere fra BORA

Bag vores BORA bordemfang og BORA X BO multi-funktionsdampovn er der over 300 patenter. Uanset hvilket BORA-produkt du vælger, får du innovative og unikke egenskaber. Med de bedste løsninger vinder BORA alle de tests produkterne er med i.

Fremtidens køkken – frisk luft og fantastisk indeklima

Alle bordemfang fra BORA har en utrolig ventilationseffekt på 99,7% testet af et uafhængigt dansk testlaboratorium. Det betydet at du kan nyde frisk luft i køkkenet mens du laver mad.

BORA X BO kombidampovn

Med sine brugervenlige multifunktioner tilbereder BORA X BO hurtigere, jævnere og sundere end nogen anden ovn, som hidtil har været på privatmarkedet. Dette toppes af en række nytænkende og bærekraftige funktioner som du kan læse mere om nedenfor!

Nyhed – BORA Cool

Glæd dig til at se BORAs første køleskab og fryser i 2024. Livet i køkkenet skal blive endnu nemmere og madspild og energiforbrug skal reduceres.

Flere nyheder 2024