BORA LIGHTS – FREMHÆVER DEN GODE MAD OG DET GODE SELSKAB

Vi har brug for belysning over komfuret nu, hvor den gamle emhætte er forældet. Og hvem er bedre til at levere design og funktion til bæredygtige køkkener end BORA? Vi er meget stolte af at præsentere BORAs nye lampekollektion. Med et diskret og minimalistisk design samt superintelligent styring og funktion. Ingen detaljer er overladt til tilfældighederne.

I den velkendte BORA stil er alt gennemtænkt for at skabe det mest behagelige rum at være i – med forskellige funktioner og anvendelser. Ved at swipe hånden under lampen tændes og slukkes den. Du kan også justere lysstyrken (trinløs dæmpning) og lysretningen (direkte eller indirekte lys) ved at swipe hånden. En af indstillingerne giver dig lys så tæt på dagslys som muligt. Denne type lys er perfekt til både madlavning og under måltidet. Senere på aftenen kan du dæmpe lyset og vælge en varmere nuance. Som alle BORAs produkter, er designet både diskret og elegant, og du kan vælge mellem 3 forskellige overflader: sort, mosgrøn og rose gold.

Bora Lights forventes at være tilgængelig på det danske marked i efteråret 2023

BORA LIGHTS – HORIZON

BORA LIGHTS – STARS

BORA LIGHTS – HORIZON

Horizon fås i flere versioner. Alle kan justeres, så højden passer perfekt til din madlavningszone. Med den fastmonterede version kan højden justeres i ophænget. Med den bevægelige BORA Horizon kan højden justeres fleksibelt i daglig brug.

Ved at swipe hånden under BORA Horizon tændes og slukkes lyset, og du kan dæmpe og justere lys og farvetemperatur samt aktiverer direkte og indirekte belysning.

BORA Horizon pendellampe kan bruges enten som indirekte lys over spisebordet eller som en direkte lyskilde over komfuret. De fem farvetemperaturindstillinger og den trinløse dæmper skaber en hyggelig atmosfære i enhver madlavningssituation. BORA Horizon passer over køkkenbordet, kogepladen eller spisebordet og smelter diskret ind i køkkenet og tilføjer masser af elegance.

BORA LIGHTS – STARS

Skab den perfekte stemning i rummet med BORA Stars.

Vælg mellem tre lys i en lineær eller et cirkulært arrangement. Findes også enkeltvis. Alle modeller kan dæmpes trinløst.

BORA Stars passer i ethvert køkken, over køkkenbordet, bordemfanget eller spisebordet. Lamperne smelter diskret ind i det generelle køkkenmiljø og tilfører en finesse.

BORA Stars fås i tre farver: sort, mosgrøn eller rose gold.

Spis som var du under stjernehimlen med BORA Stars.

bora-lights-morten-engebretsen-dk