• billede af BORA cool - bora køleskab

Bora Cool – Frisk råhed

Tilgængelig fra foråret 2024

BORA Cool – køleskab, kombiskab og fryser er BORAs nye serie af køle- og fryseskabe: Udviklet med samfundsansvar, passion og innovation. BORA Cool er bæredygtighed i praksis fordi du kan opbevare maden friskere og længere. BORA Cool vil helt enkelt føre til langt mindre madspild. Frisk mad! Lang holdbarhed!

Med BORA Cool køle-, kombi- og fryseskabe supplerer BORA sit hvidevaresortiment. Fra BORA  bordemfang til perfekt madlavning i BORA X BO med varme og damp, til køling og frys. Den gode madlavnings- oplevelse udvides derfor fra madlavning på bordemfanget og i kombidampovnen til opbevaring af mad på en måde, verden hidtil ikke har set magen til.

Frisk og velsmagende – meget længere

BORA køle- og frysesystemer sørger for, at du kan opbevare madvarer så de holder sig friske og smagfulde meget længere. Indretningen giver dig mange gode valgmuligheder, så du altid har orden og overblik.

BORA har som altid fokus på design, de bedste materialer, nem rengøring, intuitiv betjening og en række praktiske funktioner.

BORA Cool er en komplet køle-fryseserie med unikke funktioner og førsteklasseskvaliteter. Stille og energibesparende produktserie med perfekte temperaturer for opbevaring og fleksibelt tilbehør. Bærekraftig innovation til at reducere madspild og energiforbrug, for at skabe et bedre miljø.

Kun hos BORA køleskap

BORA køleskab med udtræksbare BORA Fresh-zero beholdere er speciallavet for at forlænge holdbarheden på diverse madvarer. Beholderne sørger for at minimere fugt og andre faktorer som forringer maden.

Forskellige madvarer kræver opbevaring i forskellige temperatur- zoner for at bevare smag og næringsindhold. Flere af beholdernes innovative og praktiske udformninger er pladsbesparende.

Hos BORA får du valgfrie tilbehørspakker og kan komplementere med yderligere tilbehør efter behov.

Med komplet belysning får du god oversigt over alle hylderne. Som alle BORAs premium produkter finder du ingen unødvendige dekorative lister, men kun godt design kombineret med praktiske løsninger. Dermed er skabene lettere at holde rene. I tillæg vil luftcirkulationen og et eget BORA lugtfilter sørge for at køleskabet altid er indbydende.

Kun hos BORA fryseskab

Som med køledelen, er også BORAs fryseskab praktisk og funktionelt indrettet. Skabt til lang holdbarhed og enkel rengøring. BORA bruger for eksempel softclose på alle hylder og udtræksbare isbakker. Fryseren kan også komplementeres med valgfrie tilbehørspakker i tillæg til standardpakken.

Glæd dig til BORA Cool – endnu en køkkenrevolution fra BORA! 

Bora_cool

Kun hos BORA – ekstra tilbehør

  • Beholdere og bakker i forskellige størrelser til opbevaring og nedfrysning af mad
  • Multifunktionel opbevaring af mad og drikke
  • Blød silikonemåtte for mindre kølevarer som æg, poser, etc.
  • Flaskeåbner
  • Vinkøler
  • Beholder med lugtfjernende effekt
  • Beholder og opbevaringsboks for konserverede madvarer
  • Serveringsbræt i forskellige varianter
bora-cool-kleskab-kombiskab-og-fryser-morten-engebretsen-dk