• billede af BORA cool - bora køleskab

Bora Cool – Friskhed i fokus

BORA Cool køleskab er designet til at holde mad frisk længere. Med smart teknologi og præcis temperaturkontrol, sætter BORA en ny standard for opbevaring af fødevarer. Med BORA Cool reducerer du madspild betragteligt og sparer penge ved at opbevare maden længere. Tag skridtet mod et friskere køkken med BORA Cool.

Med BORA Cool køle-, kombi- og fryseskab kompletterer BORA sit sortiment inden for hvidevarer. Den gode madlavningsoplevelse udvides fra madlavning på BORAs kogeplader med integreret bordemfang, i kombidampovnen BORA X BO og videre til opbevaring af fødevarer på en måde verden hidtil ikke har set magen til.

Lækker og frisk mad! Længere!

BORA Køleskab, BORA kombiskab og BORA fryseskab sørger for at du kan opbevare madvarer så de holder sig ferske og friske meget længere. Indretningen giver dig mange gode valgmuligheder så du altid har orden og overblik. BORA har, som altid, fokus på både design og materialer, nem rengøring, intuitiv betjening og en mængde praktiske funktioner.

BORA Cool Køleskab

BORA Cool køleskab er udstyret med separate temperaturzoner, der bevarer madvarernes smag og næringsindhold. BORA Cool har pladsbesparende, innovative og praktiske beholdere, der giver dig fleksibilitet og overblik i køleskabet. Med god belysning, eget lugtfilter og separate temperaturområder er BORA Cool en perfekt kombination af design og funktionalitet. BORA Cool leveres med valgfrie udstyrspakker så du kan tilpasse køleskabet til dine behov.

BORA Cool Freeze Fryseskab

Med BORA Freeze fryseskab er der ikke længere behov for afrimning takket være NoFrost-teknologi. Med udtræksbare hylder og beholdere bliver rengøring meget lettere og det samme gælder når du skal have ting ind og ud af køleskabet. Den overskuelige indretning af skabet gør det også lettere at få et godt overblik over hvad du har. Fryseskabet fås med vandtilkobling, isterningemaskine og med isspand, der også er egnet til spisebordet. BORA Freeze fryseskab er udformet med smarte funktioner og med valgfrie udstyrspakker.

Bora_cool

Kun hos BORA – ekstra tilbehør

  • Forme og beholdere i forskellige størrelser til opbevaring og frys
  • Multifunktionel opbevaring af mad og drikke
  • Blød silikonemåtte til mindre kølevarer som tuber, poser og æg
  • Flaskeåbner
  • Vinkøler
  • Beholder med fugtfjernende effekt
  • Lufttætte opbevaringsboks og -beholdere til madvarer
  • Serveringsbræt i forskellige varianter
bora-cool-kleskab-kombiskab-og-fryser-morten-engebretsen-dk