DOWNDRAFT MED 10 ÅRS FORSPRING - BORA ventilationshåndbog

BORA er bedst i test downdraft med 10 års forspring, men hvad betyder 10 års forspring for dig?

Et bordemfang er ikke bare et bordemfang

BORA har produceret bordemfang siden 2006 og har selv udviklet den teknologi, der anvendes i downdraft-systemer i dag. BORA er specialister og fremstiller kun bordemfang.

BORA X Pure bordemfang giver maksimal opbevaringsplads - billede af en åben skuffe under kogepladen

BORA er downdraft med 10 års forspring! I 2020 blev BORA X Pure lanceret.

Hvad betyder det for dig at BORA har 10 års forspring?

Forspringet ligger i teknologi, design, funktionalitet, støjniveau, materialebrug, brugervenlighed, rørsystem og kulfilter. Kort sagt: I alle detaljer og i helheden.

10 års forspring og det faktum, at BORA arbejder på løbende forbedringer og videreudvikling af bordemfang, resulterer i flere fordele for dig som kunde:

dekorativ illustration - køkkendesign med BORA benkeventilator

1. Kogezonerne: BORA har de største kogezoner på markedet

BORA har ikke bare patent på de største induktionsspoler. Touch-panelerne (på de modeller, der har dette) er også placeret på en smart måde, således at gryderne ikke kan røre panelet.

2. De mest holdbare og miljøvenlige materialer

BORA bordemfang bruger kun autentiske materialer af høj kvalitet og er de eneste bordemfang med fedtfilter af rent rustfrit stål. Dermed kan det vaskes i opvaskemaskinen – igen og igen.

3. BORA er mest effektiv

BORA bordemfang’s 100 % cleanrate er helt unik. Med over 63 unikke patenter på downdraft- og kogepladeteknologi og 100 % fokus på bordemfang bliver resultatet bedst. BORA er simpelthen det mest effektive bordemfag på markedet.

4. BORA er det mest støjsvage emfang på markedet

BORA er centrum for innovation. De arbejder kun med bordemfang og med løbende forbedring og udvikling. Derfor er BORA bordemfang altid foran. Resultatet er markedets mest effektive og støjsvage emfang.

billede af en mand, der taler i telefonen, mens han koger på BORA X Pure kogeplade med integreret ventilator - meget stille bordemfang - BORA har 10 års forspring

5. BORA leveres med BORA’s egne ventilationsrør

ECOtube – som fører luft mindst 20 % “hurtigere” end konkurrerende ventilationsrør. Rørene leveres sammen med bordemfanget og gør installationsarbejdet meget nemmere. BORA er et komplet emfangsystem med kvalitet ned til mindste detalje.

6. Hjælp, garanti og service

Der er næsten ingen reklamationer i forbindelse med BORA downdraft-systemer. Det gælder i alle de mere end 60 lande, hvor BORA bordemfang sælges. Alligevel giver BORA et ekstra års garanti i alle lande.

Skulle der alligevel være noget galt, så kan du hurtigt få hjælp. BORA hjælper også med planlægning og tegninger.

7. BORA sælges kun gennem certificerede forhandlere

Så du får den bedst mulige hjælp og service. Vi har hundreder af dygtige BORA-forhandlere i Danmark. Find din BORA forhandler her!

8. Miljøhensyn

BORA går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller miljø og er stolte over at være certificeret i klasse A++. Vidste du, at BORA’s bordemfang bruger mindre energi end almindelige emhætter?

køkkendesign med BORA benkeventilator

9. Eksklusivt og prisvindende design

BORA er markedets mest prisvindende brand. Både design og funktionalitet på BORA bordemfang har vundet flere internationale prestigepriser.

10. Større valgfrihed for dig som kunde

Ønsker du en planlimet eller en nedfældet kogeplade? Udluftning eller recirkulation med kulfilter? Gas, teppanyaki, keramisk kogeplade eller induktionskogeplade? Eller måske en kombination af ovenstående? Alle disse valg kan du selv være med til at træffe med BORA bordemmfang.

BORA Classic 2.0 bordemfang med fleksibel induktion og teppanyaki grill

11. Fuld udnyttelse af skabs- og skuffedybde

De kompakte modeller har slet ingen rør på bagsiden. Derfor er BORA bordemfang meget pladsbesparende.

 

Ja, BORA er downdraft med 10 års forspring! Luk fremtiden ind i køkkenet – få 10 års forspring, også du – med garanti for kvalitet.

BORA Pure bordemfang grønn rist - BORA har 10 års forspring

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.