BORA + Bonum = succes i boligprosjekter

, ,

BORA + Bonum = succes i boligprosjekter

BORA + Bonum = succes i boligprosjekter

Bonum sætter barren højt for bygningsmæssige og æstetiske kvaliteter

Man kan næsten genkende et Bonum-projekt på stilen og designet. Hos Bonum lægges der stor vægt på eksklusivt materialevalg, miljø, særpræg og detaljer.

Hver enkelt detalje i projektet er nøje gennemtænkt. Fra følelsen man får, når man sætter fødderne på gulvet om morgenen, til hvordan du tager imod dine gæster til et middagsselskab.

 

BORA + Bonum = succes i boligprosjekterFoto: @ireneslundephotography

BONUM er som de første ude med BORA

Da BORA bordemfang blev præsenteret på det norske marked i 2012, var køkkenkunder, forhandlere og boligudviklere naturligvis skeptiske. Den traditionelle emhætte var dominerende på både markedet og i køkkenet.

Det siger lidt om Bonum, at de var en af vores første projektkunder på BORA i Skandinavien. Det var både en modig og progressiv beslutning, da Bonum dengang valgte at installere BORA i lejlighederne i flere projekter.

Bonum, som er en af ​​Norges største boligudviklere, har som strategi at udforske fremtidens boliger og har lige fra starten ønsket at være på forkant med brugen af ny teknologi.

 

Projekt Villa Fredly

Prosjekt Bygdøy Alle 45

Vægt på design

Ikke alene gjorde BORA downdraft-arbejdet med køkkendesign enklere for Bonums indretningsarkitekter. Også kunderne blev imponeret over den høje standard og gode funktionalitet i alle detaljer.

BORA bordemfang er perfekt tilpasset til det moderne og gæstfri udtryk, som også er Bonums mål med sine boligprojekter. BORA bordemfang er kendt for sine mange prestigefyldte design-awards og imødekommer Bonums høje krav til elegance.

Køkkenøer med kogeplade, men uden emhætte, kan blive en del af stuen. I flere af lejlighederne er BORA kogepladen placeret foran vinduer med en fantastisk udsigt. Der er ingen problemer med fedt under madlavningen. Det forsvinder nemlig direkte ned i bordemfangets fedtfilter, som let kan gøres rent i opvaskemaskinen.

Moderne boligkøbere vil ikke stå i en krog eller ind mod en væg for at lave mad. De ønsker, at køkkenet skal være en social zone, hvor madlavningen er en hyggelig del af måltidet.

 

BORA + Bonum = succes i boligprosjekterFoto: @ireneslundephotography

 

BORA + Bonum = succes i boligprosjekter

Hver eneste Bonum-bolig er individuelt tilpasset med stor vægt på design og funktion. Og kunderne sætter stor pris på omtanken!

Et moderne og funktionelt køkken, som er tilpasset en moderne livsstil, er vigtigt i en bolig med høje standarder. Med de testvindende bordemhætter fra BORA undgår du den osende og larmende emhætte, og du kan lave mad uden støj – og uden fedtos og madlugt.

Særligt dér hvor køkkenet er en del af stuen, vil en effektiv og støjsvag, men usynlig, ventilator have stor betydning.

Billede af køkken med bora bordemfang - fra Bonum

Foto: @ireneslundephotography

Bygningsreglementet og bordemfang

Stefan Yan, udviklingschef hos Bonum, fortæller, at der aldrig har været problemer med at opfylde de byggetekniske forskrifter ved brugen af bordemfang – så længe BORA emhætter ikke benyttes som et kompenserende tiltag. Anvendes BORA derimod som et ekstra tiltag, som ikke erstatter kravet om ventilation af luft, kan downdraft-løsningen benyttes uden problemer.

Kulfilter

BORA bordemhætten sælges med udluftning eller kulfilter. Globalt udgør BORAs salg af kulfilter hele 80 %, i Norge ca. 60 %. Mange vælger kulfilter af praktiske hensyn, men også af energibesparende hensyn (recirkuleret varmluft føres tilbage i rummet) og af brandtekniske og æstetiske hensyn. Det sidste gælder særligt i lejlighedsbygninger, hvor man ønsker at undgå perforerede flader på facaden. Vi tror, at fremtidens teknikere vil være mere positivt indstillet på brugen af kulfilter i nye boligprojekter, eftersom den teknologiske innovation er så mærkbar.

4 tips til smart design af små køkkener

Inspiration

Bonums boliger er en inspiration i sig selv. Tag med ind i Bonums univers af funktionelle og moderne boliger med særpræg!
Vi anbefaler også at følge @bonum.no på Instagram!