Odd Ivar Solvold får en Kinderæg-oplevelse

,

BORA Professional downdraft - den originale bordemfang med unik designOprindelig ville Odd Ivar Solvold ikke udskifte emhætte, men et par Google-søgninger og et par videoer efter var han solgt.

I dag har Odd Ivar Solvold en BORA Professional bordemfang installeret i sit køkken derhjemme i Sandefjord. Når han har venner på besøg, viser han stolt sin BORA Professional bordemfang frem, og han fortæller, at det morer ham at se misundelsen i deres øjne.

Samtidig finder han det vigtig at fortælle, hvor godt produktet er. Odd Ivar har BORA Professional med to ventilatorer, to zonefri induktionskogeplade og en gas kogeplade.

På grund af køkkenets udformning valgte han kulfilter i stedet for at blæse luften ud. Kulfilteret sidder i soklen og indeholder 8,5 kg aktivt kul, der gør et godt arbejde med at rense luften og fjerne den lugt, der ikke er til at undgå ved madlavning. Her sparer man samtidig energi ved at rense luften og lade den blive inde i boligen fremfor at blæse al den varme luft ud. Han har før arbejdet med bordemfang men mener, BORA skiller sig ud ved sin store effekt. Han fremhæver flere fordele, der gør løsningen optimal.

Et effektivt bordemfang

“Først og fremmest blev jeg fascineret af den enkle udførelse, og at overfladen blev så ‘ren’. At der ikke ragede noget op og optog plads. Da jeg så effekten, blev jeg imponeret, og den kan jeg nu også bekræfte. Jeg kan stege på fire plader på én gang, og den afsuger næsten al mados, uanset hvor meget jeg steger og braser. Så det er slet og ret effektiviteten, der er det helt unikke, men alle fordelene giver mig en slags Kinderæg-oplevelse. Jeg har aldrig før kunnet stege på så høj varme og få stegeosen væk så enkelt og elegant.”

Det var netop det, der var BORAs grundlægger, Willi Bruckbauers, vision: at skabe et effektivt bordemfang, der imødekom de store krav til teknologi og æstetik. BORA Professional var den første model, der blev produceret, og det unikke ved BORA Professional downdraft er ekstra dybe kogeplader på 54 cm, trinløs indstilling af sugeeffekten og matchende betjeningsgreb, der går på plads i kogepladens forkant.


BORA har defineret og rendyrker syv klare fordele:

1. Madlavning uden lugt
2. Energibesparende (maks. 400 m³/h i stedet for knap 1000 m³/h)
3. Støjsvag (maks. 54 dB, fordi blæseren ikke er anbragt i hovedhøjde)
4. Nem at rengøre (aftræksventilens tre dele er lige til at komme i opvaskemaskinen)
5. Eksklusivt, prisvindende design (Red Dot 2012) fremstillet i rustfrit stål og andre kvalitetsmaterialer
6. Nyeste tendens inden for køkkenarkitektur: fleksibel opstilling og rumudnyttelse
7. Frit udsyn, åben samtale i et dynamisk køkken

Læs mere her!

Odd Ivar fremhævede en ny fordel, og det var den varme, der stiger til vejrs fra traditionelle kogeplader.

BORA-afsugningen trækker mados, damp og lugt ned, men den fjerner samtidig al den varme, der ellers stiger op i hovedhøjde, så kokken får et behageligere arbejdsmiljø.

Ørjan Johannesen peker på BORA Professional

Odd Ivar Solvold er tre gange Norgesmester og er coach og manager for Ørjan Johannesen som vandt Bocuse d’Or 2015.

 

Vil du vide mere om BORA Professional eller se det live og få en demonstration, besøg så en af ​​vores forhandlere.

 

  • Kontakt os!

    Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.