Hvad sker der, hvis det koger over på et BORA bordemfang?

,
Familiekøkken med BORA X Pure bordemfang et scialt køkken

Ja, hvad sker der, hvis det koger over på et BORA bordemfang? Eller hvis du spilder mad eller væske ned i det indbyggede emfang?

Dette er noget af det første, du tænker på, når du hører om BORA for første gang. Derfor er “Hvad sker der, hvis det koger over?” et af de spørgsmål, vi oftest svarer på.

Det korte svar:

Der sker ikke noget, hvis gryden koger over, eller du spilder ned i emfanget.

Her vil vi forklare hvorfor. Hvorfor BORA bordemfang er verdens nemmeste emfang at rengøre. Og hvorfor der sælges millioner af BORA emfang i mere end 60 lande verden over.

 

Så nemt og praktisk rengør du BORA bordemfang

 

Direkte i opvaskemaskinen

Dette gælder for alle BORA’s modeller af bordemfang, som alle er laget slik at luftstrømmen ledes uden om elektronikken:

Næsten lige under emfangets rist sidder der et fedtfilter. Fedtfilteret er ikke bare fantastisk til at opfange alt det stegefedt og mados, som suges ned i emfanget. Det indeholder nemlig også en væskebeholder.

Det geniale er, at både filteret/væskebeholderen og emfangets rist kan tages ud og vaskes i opvaskemaskinen.

 

Hvis det koger over på et BORA bordemfang…

Du har sikkert oplevet, at din pasta eller kakao koger over. Det er meget irriterende, men det kan ske for selv den bedste.

Væsken løber ud over det hele. Resultatet er, at noget løber ned i emfanget. I de fleste tilfælde vil beholderen på fedtfilteret være stor nok til at rumme væsken, hvis en almindelig gryde koger over.

Hvis du skulle være så uheldig at spilde endnu mere, så sidder der også en beholder under fedtfilteret, der kan rumme mere end 3 liter. I de fleste tilfælde vil det være tilstrækkeligt at tørre beholderen med en fugtig klud, men du kan også tage den af og skylle den.

Og vigtigst af alt: Skulle du mod forventning få væske ind i emfanget, vil elektronikken ikke blive beskadiget. Luftstrømmen ledes helt adskilt fra elektronikken. 

Kun solide og ægte materialer

BORA bruger kun solide og bæredygtige materialer. Materialerne kan tåle en forholdsvis hård behandling.

Solidt fedtfilter i rustfrit stål

Fedtfiltrene til BORA er A+-mærket og opsuger omkring 98 % af alt det fedt, som suges ned i emfanget. Og det er meget fedt. Alt det fedt, du ellers ville skulle tørre væk fra overfladerne. Og det fedt, du vasker ud af dit hår og tøj. Alt det fedt kender du, hvis du bruger en traditionel emhætte. Med BORA’s bordemfang havner alt dette fedt i fedtfilteret. Det betyder, at både du og dit køkken er lige rene. Selv efter at have stegt bacon.

Det eneste, der er snavset, er fedtfilteret. Derfor består fedtfilteret til BORA af flere lag rustfrit stål. Og dermed kan du vaske det uendeligt mange gange i opvaskemaskinen, uden at det ruster eller mister sin effektivitet.

hvis det koger over på et BORA bordemfang

Dæksler, der kan tåle “alt”

Emfangsdækslerne til BORA er udformet forskelligt og varierer fra model til model. Én ting, de dog har til fælles, er kvaliteten, og at de er nemme at håndtere. I et moderne køkken er der gang i den – og hvidevarer skal kunne tåle en hårdhændet behandling og varme.

BORA anvender en kombination af rustfrit stål, hård plast af samme type, som anvendes til medicinsk udstyr, og DLC – Diamond Like Carbon. Alle dele er nemme at håndtere og tåler opvaskemaskine, kontakt med varme gryder og skarpe genstande etc.

Rent emfang

BORA emfang sikrer verdens nemmeste rengøring. Hvor tit bliver en gammeldags emhætte vasket af? Med BORA er det utrolig nemt at smide alt i opvaskemaskinen. Det betyder, at BORA-ejere har ekstremt rene emfang.

BORA Pure bordemfang grønn rist

En lang historie

Vi snakker jo stadigvæk om, hvad der sker, hvis det koger over på et BORA bordemfang. Som bonusinfo vil vi gerne røbe, at vi har arbejdet med BORA i mange år. Og vi har aldrig hørt om, at BORA er blevet ødelagt på grund af snavs i emfanget!

BORA bordemfang er bygget således, at elektronikken er helt adskilt fra luftstrømmen. Så – ingen grund til at bekymre sig.

10 års teknologisk forspring

BORA har fremstillet bordemfang siden 2007. De har 10 års teknologisk forspring i forhold til konkurrenterne. Derudover har du som BORA-kunde en anden sikkerhed: BORA fremstiller kun bordemfang. De har hverken støvsugere eller køleskabe i produktporteføljen. Det betyder, at de har 100 % fokus på bordemfang. 100 % fokus på at fjerne affaldsstoffer fra madlavningen på den mest effektive og lydløse måde.

Billede af mat der koger og os der forsvinder nedad i BORA X Pure bordemfang i træ-køkken

Bedst i test

BORA’s egen forsknings- og udviklingsafdeling kaldes Centrum for INNOVATION. Der har de kun ét mål for øje! BORA skal være bedst. Bedst inden for emfangseffekt, sikkerhed, induktion, rengøring og støjniveau. Bedst inden for holdbarhed, miljøhensyn og filtrering af lugt og fedt. Men også bedst inden for rørkanaler, ventiler og brugervenlighed. Ja, sådan kunne vi blive ved, og BORA har været bedst siden 2007.

Derfor er BORA også blevet kåret til bedst i test og er markedets mest prisbelønnede og velrenommerede brand.

Vi håber, at du fik svar på spørgsmålet Hvad sker der, hvis det koger over på et BORA bordemfang?
Har du flere spørgsmål, så tag et kig på vores FAQ-side om BORA downdraft.

Eller kontakt en af vores mange hundrede BORA-forhandlere i Danmark!

 

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.