Køkkendesign gjort enkelt

dekorativ illustration-køkkendesign med BORA benkeventilator

Moderne køkkener og køkkendesign kræver effektiv ventilation. Det er vigtigt at kunne rense luften for madlugt og fedtpartikler fra madlavningen. Det er specielt vigtigt i de stadig flere åbne køkkenløsninger, hvor mados og fedt kan sætte sig fast i møbler og tekstiler i opholdsrum.

Gammeldags emhætter er dominerendede

Når du vælger emfang, vil stil og design på emfanget være et afgørende element i køkkendesignet. Hvordan passer det ind i køkkenet set fra et æstetisk synspunkt? Placeringen af kogepladen styres også ofte af, hvor emhætten er.

En konventionel emhætte skaber ofte en visuel barriere i rummet og ødelægger den åbne atmosfære, du ønsker at opnå i større opholdsrum. Også i små køkkener virker de gammeldags emhætter dominerende og omfangsrige.

 

Køkkendesign er enklere med downdraft

Men fortvivl ikke – løsningen er her: For at toppe udviklingen mod minimalistisk design og et bedre liv i køkkenet har downdraft-ventilatoren indtaget markedet med storm. Et bordemfang hvor emfanget er integreret i kogepladen, er dermed blevet et ypperligt alternativ til lofts- eller væghængt emhætte.

Som at lave mad i fri luft

Et bordemfang fjerner effektivt damp og lugt fra gryder og pander, lige når det opstår. Lugt, fedt og os forsvinder ganske enkelt, inden det får mulighed for at sprede sig i rummet og gennemsyre luften. Fedtpartikler fra madlavningen bliver effektivt opfanget i fedtfilteret, og du stå tilbage med følelsen af at lave mad i fri luft.

Mere effektiv ventilation

Til trods for sin unikke effektivitet er bordemfang mindre energikrævende end de gammeldags emhætter.

Hvordan virker benkeventilasjon BORA benkeventilator amed 10 års forsprang

 

Støjsvag emhætte

Trods effekten er downdraft også meget mindre støjende end en traditionel emhætte. Det gør downdraft ekstra praktisk i åbne køkkenløsninger, hvor du ikke kan lukke døren til støjende apparater. For ikke at tale om hvor behageligt og socialt det opleves at kunne lave maden, mens gæsterne sidder rundt om kogepladen.

BORA bordemfang giver mindre støj, end når en bøf steges, så lyden vil ikke forstyrre samtaler, tv eller lektielæsning, som kan foregå andre steder i rummet.

Et diskret emfang – både mht. lyd og design

Stilmæssigt vil et downdraft-system indfri alle ønsker i et moderne køkkendesign. Indbygget i kogepladen opnås der en sømløs og minimal overflade.

Downdraft-løsningen er også ideel i små rum, hvor der ikke er meget plads til store apparater. Det elegante og minimalistiske design passer fint ind i en åben planløsning. Et bordemfang er i grunden først og fremmest FRAVÆRET af emhætte og overskabe..

BORA downdraft er et diskret emfang – både mht. lyd og design. Det eneste opsigtsvækkende ved dette bordemfang er effekten.”

Gassplatetopp med 2 soner til BORA Professional

Superenkel rengøringg

Rengøring af emfanget er også meget nemmere end den traditionelle emhætte, vi er vant til. Det er bare at tage delene ud og sætte dem i opvaskemaskinen, hvor de heller ikke optager meget plads.

Slut med at lave mad i et hjørne

Ja – det handler også om køkkendesign! Med et integreret emfang kan du tænke helt nyt i forhold til køkkendesign.

Du behøver ikke længere at være afhængig af en ydervæg lige over kogepladerne. Når vi ved, hvor meget tid der faktisk bruges over gryder og pander, er det fantastisk, at disse timer ikke længere behøver at tilbringes ind mod en væg (med en emhætte, du hele tiden støder hovedet ind i).

Med et bordemfang kan du placere kogepladen ud mod rummet, på en køkkenø, i spisepladsen, mod stuen hvor børnene leger, under et vindue eller lige der, hvor du har lyst til at stå og lave mad!

Tænk nyt – friere køkkendesign

Det er derfor BORA taler om en køkkenrevolution! Et paradigmeskifte i køkkenbranchen. Du kan tænke HELT nyt og HELT frit, når du planlægger dit nye køkken.

BORA har hundredvis af forhandlere over hele Skandinavien. De er alle køkkeneksperter og uddannet i BORA downdraft – og de er klar til at hjælpe dig i gang med dit køkkendesign og dit drømmekøkken!

Foto: Irene S Lunde for @bonum.no

Udsugning eller kulfilter 

BORA bordemfang fås både med udsugning og med kulfilter. Begge løsninger optimeret til at give den bedst mulige effekt. Ventilationsrørene til BORA føres gennem sokkel (eller kælder eller gulv) og ud af huset.

 

De 7 fordele med BORA bordemfang, fremtidens køkken

  1. Ren luft under madlavning
  2. Støjsvag
  3. Frit udsyn
  4. Nem rengøring
  5. Mere effektiv -100% cleanrate
  6. Høj materiale kvalitet / autentiske materialer
  7. Frihed i køkkendesign

 

 

Kontakt os!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.