testvinderen bora_pure - et smukkere køkken

”Køkkenet kan også gøres pænere – et smukkere køkken…!”

Willi Bruckbauer, udvikler og grundlægger af BORA bordemfang
om en idé, som på få år vendte op og ned på køkkenverdenen

 

Hvordan BORA startede

Det er nu 10 år siden, at jeg – med udgangspunkt i det mine kunder gerne ville have – gik i gang med at udvikle den perfekte emhætte. Den traditionelle emhætte, som hænger tung og larmende over komfuret, var alt for ineffektiv og samtidig for kluntet og mærkelig forældet.

Så jeg gik simpelthen i gang med at nørde. Det var egentlig af ren nysgerrighed, men samtidig var jeg også drevet af en ambition om at gøre livet i køkkenet smukkere – et helt nyt køkkenliv. Det er der kommet virksomheden BORA ud af, som sælger vores bordemfang i ca 60 lande.

Køkkenrevolusjonen

Tilbage i den spæde start fik min opfinderglæde arbejdstitlen: ”Revolutionen i køkkenet. Et farvel til emhættent”. Begrebet opstod dengang af iver og gå-på-mod, men som årene gik, viste begrebet sig rent faktisk at være passende. Vores produkter slog igennem på køkkenmarkedet i overvældende grad og ændrede det for altid. Vi skabte ganske enkelt et paradigmeskifte i køkkenbranchen.

Flere og flere firmaer forsøger at efterligne os, men BORA er alligevel i stand til at overbevise et stort antal kunder i hele verden om vores nyskabelse.

Her er de seneste køkkentendenser!

BORA er originalen

I dag er BORA bordemfang synonym med effektivitet i køkkenet, design og kvalitet, kort sagt:  en klassiker, det originale bordemfang med 10 års forspring. Det motiverer BORA som trendsætter.

BORAs forskningslaboratorium

I BORAs forskningslaboratorium – Centrum for innovasjon – arbejder dygtige ingeniører døgnet rundt med at udvikle downdraft-produkter, som gennemgår kompromisløse tests. Jeg er stolt af at kunne præsentere vores nyheder.

Et smukkere køkken - testvinderen BORA Pure bordemfang downdraft

Et smukkere køkken – uden støj – uden em – testvinderen BORA Pure bordemfang

Testvinderen BORA Pure – bordemfang til alle

Og det vigtigste er: BORA downdraft passer rent faktisk til alle køkkener. Vi lægger altid stor vægt på kvalitet, effektivitet og karakteristisk design. Forskellige behov og forskellige måder at leve på kræver forskellige produkter. Med testvinderen BORA Pure bordemfang er vi nu i stand til at tilbyde et innovativt bordemfang, som kan tilpasses individuelt og fås i forskellige farver.

Den unikke BORA-teknik

Det er intuitivt og nemt at håndtere. Og det er super nemt at servicere – og så er der tilmed rigtig god plads til opbevaring.

BORA classic 2.0 bordemfang downdraftBORA Classic 2.0 – endnu bedre – endnu federe

Vi er ikke færdige endnu: Vi har også videreudviklet BORA Classic. Med sit genkendelige design og et optimeret betjenings- og styringskoncept sætter systemet nye standarder. Begge produkter præsenterer vi første gang på møbelmessen i Köln i 2019.

Bevægelse og ambition for et smukkere køkken

et smukkere køkken - med BORA bordemfang - testvinderBevægelse er dybt forankret i BORA. Både forretningsmæssigt og som fast bestanddel af vores virksomhedskultur. Det er den eneste måde hvorpå, man kan sætte skub i tingene.

Er det lidt for ambitiøst? Nej, for vi arbejder med store mål. Og vi ønsker at præstere bedre end gennemsnittet. Så du som kunde er mere end blot tilfreds.

Velkommen til BORA‘s verden – og et smukkere køkkken!

Hilsen Willi Bruckbauer

 

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.