At grille sammen i køkkenet? Hele året rundt? En ønskedrøm? Nei, med Tepan-grillen i rustfrit stål i BORA bordemfang-sytemerne BORA Professional 3.0 og BORA Classic downdraft bliver det til virkelighed. Grill indendørs med BORA teppanyaki downdraft. Og det endda 365 dage om året! Med markedets mest effektive og stille bordemfang fra BORA behøver du ikke bekymre dig om os, fedt eller lugten af ​​mad i huset.

 

Bilde av en som griller kjøtt innendørs på BORA benkeventilator teppanyaki

BORA Tepan grill og emhætte giver dig mulighed for at bringe det sociale og hyggelige ved at grille – ind i køkkenet – året rundt.

 

Den integrerede BORA tepan-grills alsidighed er imponerende. På den helstøbte, børstede og 9.500 gram tunge plade i rustfrit stål kan man lave præcis tilberedning af kød, fisk, skaldyr og grønsager, ja endda pasta eller desserter, som den østrigske Kaiserschmarrn (opskrift længere nede på siden).

 

Filmen er en amatøroptagelse fra Engebretsens BORA Showroom i Oslo – støjen fra kødet drukner lyden fra emfanget.

 

Det gør du på to af hinanden uafhængige grillzoner med trinløs regulering. Ydelsen er så kraftfuld, at du uden problemer kan grille selv en otte-kilos steg i et stykke. Effekten er som en god udendørs grill. Ja, måske bedre, fordi varmen er mere kontrolleret og nøjagtig. Og så er det rart, at grillen i rustfrit stål er så nem at rengøre.

Læs hvorfor BORA teppanyki er social, sund og sjov her!

Grill indendørs med BORA teppanyaki downdraft

Den moderne BORA teppanyki-grills store succes har nu tilskyndet BORA til at udgive en Tepan-kogebog. Fem erfarne kokke præsenterer her de mange muligheder: Ivana Frank, Veronika Lutz, Thomas Faber, Werner Raith og Armin Alexander Auer præsenterer raffinerede opskrifter og giver personlige tips til hvordan du nemt kan lave aromatiske steaks, delikat fisk og sprøde grønsager.

Grillrepertoiret dækker en bred vifte, der går fra sort risotto med skaldyr over grissini og tofuscramble til mangosorbet-cookiesandwich. Toppen af nydelse, som du kan overraske dine kære og dine gæster med. Eller endda hyggeligere; kog med dem.

Bilde av BORA Classic 2.0 benkeventilator med fleksibel induksjonstopp og teppanyaki - Hva skjer dersom det koker over på en BORA benkeventilator?

Ble apetitten vekket?

Er du blevet sulten? Takket være BORA er grillsæsonen ikke længere afhængig af vejret. Og de af grillelskerne, der er glade for at eksperimentere, vil opdage, at intet er umuligt på Tepan-grillen i rustfrit stål. Og du vil opdage, at du kan tage din mad til helt nye højder og smag.

En lille forsmag får du her:

.

Hvis du vil grille indendørs hele året rundt med de testvindende induktionskogepladerne BORA Pure eller BORA X Pure bordemfang, har vi løsningen. Vi sælger grillpander af høj kvalitet i vores online BORAbutik, der er særligt velegnede til dette.

 

Lige så lækkert som det er ukompliceret: På Tepan-grillen i rustfrit stål kan du tilberede steaks og tilbehør samtidigt.

 

Oppskrifter til teppanyaki-grill

Kaiserschmarrn (kejserlige pandekage fra Bayern)

 

Forberedelse: 15 minutter
Grilltid: 30 minutter
4 personer
200 g speltmel
1 knivspids natur- eller havsalt
220 ml havremælk
5 æg (str M)
60 g rårørsukker
2 ts smeltet smør eller ghee
30 g romrosiner

Karamelsauce:
2 ss flormelis av rårørsukker  – 2 tsk smør – 2 spsk brun rom

Bland speltmelet med salt og mælk i en stor skål og rør det til en tyktflydende dej, der minder om dejen til spätzle, der er en slags pasta fra Schwaben i Bayern. Lad denne grunddej hvile i mindst 45 minutter! Del 3 æg: Hæld de 3 æggehvider i en røreskål. Hæld æggeblommer og 2 hele æg i den hvilende dej og sæt den væk uden at røre i den! – Lad den hvile. Pisk æggehviderne stive med en røremaskine (eller håndmikser) og drys derefter sukkeret langsomt i. Varm Tepan-grillen i rustfrit stål op til 200 grader og fordel 1 tsk. koncentreret smør med den flade underside af Tepangrillskraberen jævnt over Tepan-grillen. Rør æggene godt ind i dejen, og vend derefter forsigtigt hviderne i portionsvis, så dejen bliver dejligt luftig.

Grilling

Hele dejen tilberedes på Tepan-grillen i to omgange. Fordel 4 skefulde med en opøserske på Tepan-grillen i rustfrit stål og glat det forsigtigt ud med Tepan-grillskraberen. Fordel halvdelen af romrosinerne på dejen og vent, til der kommer store bobler overalt på dejen. Del derefter dejen i otte dele og vend de enkelte firkanter med grillskraberen. Når den anden side også er blevet gyldenbrun, hakkes firkanterne i stykker med to Tepan-grillskrabere og skubbes til den øverste og nederste kant af Tepan-grillen.

Fordel 1 spsk. flormelis i midten og lad det karamellisere let. Tilføj derefter 1 tsk. smør, lad det smelte og opløses med ca. 2 spsk. rom, så der opstår en rom-smørkaramelsauce. Bland Kaiserschmarrn-stykkerne med denne sauce, bred dem ud på Tepangrillen igen og lad dem karamellisere yderligere 1 minut.

Drys Kaiserschmarrn med flormelis, mens det stadig er varmt og server med æblemos eller blommekompot, der er en østrigsk specialitet.

Keiserschmarrn

Grill indendørs med BORA teppanyaki downdraft -Spaghetti med kyllingestrimler i champignon-flødesauce

 


Arbeidstid: 15 minutter
Grilltid: 30 minutter
4 personer

Til spaghetti
1 lille løk
200 g spaghetti
600 ml grøntsagsbouillon
3 spsk olivenolie
1 tsk natur- eller havsalt

Til kylling
2 kyllingebrystfileter (a ca. 180 g)
Jordnøddeolie
8 kviste timian
½ bundt persille
2 løk
natur- eller havsalt
nykvernet pepper
Smeltet smør eller ghee

Til sauce
500 g champignon
1 løk
2 tsk smeltet smør eller
ghee
100 ml hvidvin eller sherry
350 g fløde
1 bundt persille
natur- eller havsalt
friskkværnet peber
1 knivspids friskmalet spidskommen

Spaghetti

Pil løgene og skær dem i fine tern. Indstil hele Tepan-grillen til 120 grader og sauter løgternene i 1 spsk. olivenolie. Læg spaghettien på Tepan-grillen og tilføj 400 ml bouillon eller vand, hæld 2 spsk. olivenolie over og krydr med salt.

Vend hele tiden spaghettien med to Tepan-grillskrabere og tilsæt langsomt resten af væsken. Stil den bagerste halvdel af Tepan-grillen i rustfrit stål på niveau C efter ca. 10 minutter og skub spaghettien derop for at holde den varm.

Kylling

Skær kyllingebrystfileterne i tykke strimler. Indstil den forreste halvdel af Tepan-grillen i rustfrit stål til 200 grader, fordel 2 spsk. jordnøddeolie derpå og steg kyllingestrimlerne i ca. 6 minutter. Vask timian og persille, ryst det tørt, pil timianbladene af og hak persillen fint. Pil løgene og hak dem fint. Bland kyllingen med krydderurter og krydr det hele med salt og peber. Tilsæt så løgene og steg videre i 6 minutter. Læg kyllingen op til spaghettien, så den holdes varm.

Til sauce

Gør svampene rene og skær dem i kvarte eller i tykke skiver. Pil løget og skær det i tynde skiver. Steg svampene med 2 spsk. koncentreret smør i stegeresterne på den forreste halvdel af Tepan-grillen i rustfrit stål ved 200 grader. Tilsæt løg og spæd op med hvidvin eller sherry. Lad det koge lidt ind, tilsæt derefter fløde og lad det simre videre. Vask persille, ryst det tørt og hak det fint. Smag svampene til med salt, peber og kommen og drys med persille.

Til slut
Server spaghetti med de stegte kyllingestrimler og saucen.