Teppanyaki – socialt, sundt og sjovt
Teppanyaki er det nye.
Socialt:
Stegning på en BORA teppanyaki er både anderledes og sjovt. Lidt som at grille indendørs! Vær sammen om madlavningen – uden stegeos og madlugte.
Sundt:
Takket være en helt særlig teknik, holder grillen en jævn varme op til 250 grader. Den påvirkes hverken af, at man ligger koldt kød på eller fylder hele overfladen. Magnetsensorer under overfladen og 4 mm rustfrit stål sikrer jævn varme. Steg otte kilo kød i ét stykke, otte bøffer på samme tid, fyld overfladen med to store laksefileter. Eller få sprøde, men saftige grøntsager. Maden får hurtigt stegeskorpe, mens vitaminer, mineraler, næringsstoffer, aroma, smag, saftighed og farve bliver i maden. Denne type griller passer med andre ord også til dem, der foretrækker sund og kaloriefattig mad.
Sjovt:
Vær kreativ i hverdagen, og når du får gæster. Prøv for eksempel at lave en kæmpestor pandekage. Eller hvad med at lave varme brownies til hele familien i løbet af ingen tid. Server legendariske bøffer med sprød overflade, rosa, saftig og mør indeni. Det er ingen grænser for, hvad en teppanyaki kan.
Omfavn Teppanyaki – den nye, sociale, sunde og sjove måde at lave mad, du også!
Amatørfilm fra vores showroom i Oslo
Fakta om Teppanyaki
|
Film med Bocuse d’Or Chef – Odd Ivar Solvold