BORA opskrifter 5|5
- Endnu hurtigere
- Endnu sundere
- Endnu enklere
5 + 5 minutter tager disse små retter at lave.
Brug dem som de er eller som middagsinspiration i hverdagen!
Hav det sjovt og bon appetit!
5 + 5 minutter tager disse små retter at lave.
Brug dem som de er eller som middagsinspiration i hverdagen!
Hav det sjovt og bon appetit!
Flere BORA-opskrifter nævner teppanyaki-grillen. Hvis du ikke har teppanyaki, kan du i stedet bruge en almindelig stegepande! Bare sørg for, at du ikke fylder panden for fuld.
Nogle af de mange fordele ved teppanyaki er den nøjagtige temperaturregulering, den store størrelse og temperaturen påvirkes hverken af mængden eller temperaturen på fødevaren.
BORA Professional bordemfang og BORA Classic bordemfang har teppanyaki som et af mange valgmuligheder til kogeplader. Læs mere om teppanyaki her!
BORA Bordemfang og vi vil give dig Peter Sagan sine egne proteinrige opskrifter.
Opskrifterne fokuserer på de sunde ingredienser, hurtig restitution og at maden kan laves på 10/10 – dvs. 10 minutters forberedelse plus 10 minutters kogning eller stegning.
For at gøre det nemt for dig, bliver opskrifterne filmet, og Peter Sagan vil forklare proceduren for dig. Han vil desuden fortælle hvad han mener er det bedste ved madretterne.
Siden sin opstart for ti år siden har BORA Bordemfang oplevet en eventyrlig vækst takket være fokus, lidenskab og udholdenhed.
Det samme kan siges om BORAs cykelteam; BORA Hansgrohe.
Læs BORA hansgrohe mod en topsæson 2018
Følg os på instagram for “insides” og opdateringer fra Tour de France: @bora_scandinavia
Asiatiske opskrifter med Vroni Lutz ‘, som er kokken til det professionelle cykelhold BORA – Hansgrohe. Disse asiatiske opskrifter er både hurtige og nemme at lave.
”Som jeg ser det, har en perfekt ret ingen snirkler”, siger Vroni. Og netop sådanne opskrifter på asiatiske retter kan man finde her.
Vroni har modet til at genopfinde traditionelle retter. Lær, hvordan du hurtigt fremtryller fantastiske asiatiske retter med blot nogle få ingredienser. 10 minutters forberedelse og 10 minutters tilberedning. Velbekomme!