BORA S Pure til de mindste køkkener

,

I serien NYT fra i 2022, innovationer fra BORA må vi præsentere BORA S Pure bordemfang – lavet til de mindste køkkener med  overraskende mange muligheder.

BORA S Pure er et bordemfang, komplet nytænkt: På grund af de ekstremt kompakte mål passer BORA S Pure ind i selv de mindste køkkener og løser derved samtlige pladsproblemer.

billede af BORA S Pure til de mindste køkkener

Opbevaringspladsen i underskabet bevares og det er ikke nødvendigt at afkorte skuffer

Nye muligheder i køkkenplanlægningen

Også i standardkøkkener passer BORA S Pure ind og der åbner sig en masse nye muligheder i køkkenplanlægningen. På grund af den lave højde på 199 mm og den integrerede recirkulationsfilterenhed (BORA S Pure fås naturligvis også med udsugningsluft) bevares opbevaringspladsen i underskabet til gryder og andre køkkenredskaber fuldt ud. Selv ved køkkenmoduler med en dybde på 60 cm er det ikke nødvendigt at afkorte skuffer i forbindelse med recirkulation.

BORA S Pure vil forandre din køkken-feeling for altid.

Gennem den pladsbesparende størrelse er funktionerne afstemt optimalt og præcist til hinanden.

Fire forskellige kogezoner

BORA S Pure bordemfang fås med fire forskellige kogezoner, der dækker alle gængse grydestørrelser. Hele kogepladens overflade kan udnyttes optimalt på grund af specielt udviklede induktionsspoler. Selv store pander og gryder kan bruges uden problemer.

 


BORA S Pure er lavet til de mindste køkkener og giver overraskende mange muligheder.

Minimalistisk design

På grund af kogepladens og aftrækkets flugtende og minimalistiske design integreres BORA S Pure helt diskret i den moderne køkkenarkitektur. Mottoet er: “form follows function”. Pladsen udnyttes optimalt på grund af den asymmetriske placering af indstrømningsdysen. Derved er det muligt at lave fire kogezoner.

Endnu nemmere betjening

Betjeningsfunktionen er ligesom klassikeren og testvinderen BORA Pure bordemfang næsten usynlig, når den står på standby. Og takket være intelligent belysning er den også reduceret til det væsentligste i tændt tilstand. Den vertikale slider, som fungerer ved at køre op eller ned med fingeren eller ved et let tryk, gør betjening af kogepladen endnu nemmere. Der skal ikke mere end en enkelt berøring til for at få adgang til alle vigtige funktioner.


Den optimale luftføring og anvendelsen af et ekstremt lydsvagt emfang giver lydløs madlavningsglæde.

Emfangets effekt reguleres automatisk

Emfangets effekt reguleres automatisk ud fra kogepladernes aktuelle indstilling, når aftræksautomatikken er aktiveret, hvorved man slipper for konstant selv at justere styrken. Den integrerede bakke opfanger uheld i både fast og flydende form, f.eks. hvis en gryde koger over undervejs.

Nemmere filterudskiftningen

I recirkulationsdrift neutraliseres lugte ved hjælp af et yderst effektivt aktivt-kul-filter. Vi har gjort filterudskiftningen endnu nemmere med det innovative eSwap, nemlig via indstrømningsåbningen: helt uden at fjerne skuffer eller sokkelfronter.


Ved recirkulation gør eSwap det let at skifte aktivt-kul-filteret gennem indstrømningsåbningen.

Rengöring som en leg

De dele, som er i kontakt med mados, kan nemt tages ud via den lettilgængelige, brede indstrømningsåbning. Delene kan gå direkte i opvaskemaskinen – og de fylder nærmest ingenting.

Lettere har god køkken-feeling aldrig været!

BORA S Pure bordemfang vil være til salg i danmark fra foråret 2022.

Lær BORA S Pure bordemfang bedre at kende her!

Følg os på instagram for inspirerende køkkenbilleder!

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


_____________________