Interiørtrends 2022 – køkkentrends 2022

,
Bilde av et kjøkken med en famillie som illustrerer hvordan kombidamovnen BORA X BO revolusjonerer matlagingsgleden

For at give dig en ekstra kvalificeret artikel om interiørtrends 2022, er vi gået direkte til “kilden”. Vi har spurgt nogle af vores dygtige influencers og ambassadører, hvad de mener vil præge interiørbilledet og især køkkentrends 2022.

Det er sjovt at se, at de er ret enige i trendbilledet, både hvad angår farver og materialer.

Håber du får en god læsning:

Jasmin Lorvik @jasmin88k

Interiør, design, arkitektur. Nyt hus i 2019/2020

Køkkentrends 2022

Tendenserne indtil nu har været meget præget af mørke farver, især sort, og selvom jeg tror, ​​det stadig vil vare ved i 2022, så tror jeg, at vi også kan forvente at se flere naturlige materialer i fremtiden.

illustrasjon til artikkel om interiørtrender 2022 - hentet fra instagramkontoen til jasmin88k

Billeder fra Instagram-kontoen til @jasmin88k

Lyse toner blandet med træ i forskellige strukturer vil formentlig præge trenden i det kommende år. For eksempel vil valnød og træ i brune toner være nok at se i de minimalistiske hjem. Jeg tror også, at der vil være flere, der går efter det mere vovede, originale og industrielle look, med fx stål og fliser på køkkenø.

At have en køkkenø med integreret vask, kogeplade og emfang vil nok være mere attraktivt, og kan være en god mulighed som opbevaringsplads. Jeg tror, ​​vi kommer til at se mindre højskabe og mere åbne løsninger.

 

Lyse toner blandet med træ i forskellige strukturer vil formentlig præge interiørtrends

Katrine Lindgjerdet @hvitelinjer

–Indretningsarkitekt og gründer @solidstudio.no  @white.interior1 – https://hvitelinjer.no

Interiørtrends 2022

Jeg tror, ​​at tendenserne for 2022 bliver præget af den tid, vi har været i. Vi har brugt meget tid derhjemme og har set behovet for at gøre det hyggeligt og hjemligt.

Billeder fra Instagram-kontoen til @hvitelinjer

Jeg tror, ​​den personlige stil bliver endnu mere central, og vi vil se flere boliger fyldt med mere markante og varierede stilarter, end vi har set før.

Nogle finder ro med den skandinaviske stil og naturens farvepalet, med varme og neutrale beige toner, varmt træ, ren fornemmelse og lige linjer. Mens andre kan vove sig mere mod den mere legende og dristige stil ved at bruge bløde pastelfarver, blanding af tekstiler og maksimalistisk og karakteristisk interiør.

Flere farver

Jeg tror også, vi kommer til at se en blanding af disse to stilarter i hjem, hvor den skandinaviske stil har domineret i flere år, og at nogle vover sig til et par “color-pops” i form af nogle møbler såsom sofaer eller stole, eller rum malet i bløde pastelfarver.

En nøglerolle for 2022 vil også være et stigende fokus på bæredygtighed og genbrug. Flere vil formentlig få forstand på at købe brugt, og hvis der skal handles nyt, er kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed vigtige faktorer.

Køkkentrends 2022

Når det kommer til køkkener, tror jeg, at tendenserne vil være, at vi vil se et større udvalg af forskellige farver på køkkenfronter. Derudover en blanding af spændende materialer som bordplader og inventar. Tidligere skulle køkkener være neutrale og tidløse. Nu vil folk ikke længere have det samme køkken som deres nabo.

Jeg tror, ​​at flere vil være mere vovede og vælge kombinationer, der passer til deres personlige stil

Lene Østensen @homebylene

Indretning og boligstyling. Finalist i Gullfjæren Interior Awards 2018 og 2019

Jeg tror vi vil se mørkere farver og især mørk eg/røget eg/valnød. Vi vil gerne have det mørkt og varmt omkring os. Vi er også mere bevidste og vil lægge stigende vægt på bæredygtighed, kvalitet og gerne norsk/nordisk design. 

 

Billeder fra Instagram-kontoen til @homebylene

Køkkentrends 2022

Køkken vil stadig – og måske mere og mere – være husets naturlige omdrejningspunkt.

Vi ønsker, at køkkenet skal smelte sammen med resten af ​​interiøret. Vi vil helt sikkert se mere af bænkmonterede ventilatorer, der er både stilfulde, flotte og praktiske!

Også her vil vi se flere naturlige materialer – og mørke træsorter. Marmor er stadig relevant, men jeg tror, ​​vi vil se mere komposit.

 

Vi vil lægge stigende vægt på bæredygtighed, kvalitet og gerne norsk/nordisk design

Susanne Kvaløy-Knutsen @villaknutsen

Susanne 37 år, familieglad, hjemmekær og over middel interesseret i boligindretning. Finalist i Årets Gullfjæren 2021

Interiørtrends 2022

Beige er stadig på favoritkortet, men ofte nedtonet til en koldere variant, en type greige. Jeg tror, ​​der bliver mere af det rene og tidløse udtryk. Tone i tone, hvor møbler og interiør kommer bedre frem.

Billeder fra Instagram-kontoen til @villaknutsen

Køkkentrends 2022

Egekøkken: Vi vil gerne indtage naturen. Gerne med en synlig træstruktur i forskellige farver såsom røget eg, hvid, beige etc. vil være populært. Jeg tror der er flere der går efter mere tidløse køkkener, men ofte piftet op med brug af sten/dekton og unikke særprægede løsninger.

Køkkenet får mere og mere fokus som opholdsrum og jeg tror, ​​at folk gerne vil have større og større køkkener med mulighed for både spiseplads – og gerne sofa eller sofahjørne.

At kunne samles om madlavning bliver mere og mere populært. Hvis det er muligt en køkkenø med siddepladser placeret rundt om kogepladen. Og i den henseende er BORA downdraft, integreret og effektivt bordemfang, lige til højrebenet.

Den traditionalle emhætte vil falde mere væk, og bordemfang kommer formentlig på ønskesedlen hos flere og flere.

Køkkenet vil være en stor prioritet i fremtiden

Køkkenet vil være en stor prioritet i fremtiden for mange

Cathrine Stornes Pettersen @casacathrine

– Indretningsarkitekt, køkkendesigner og grundlægger + ejer af Cdesign AS / @cdesignas

Interiørtrends 2022

Farver

I de senere år har vi set vores hjem gå fra grå, sort og hvid til mere farverig og varm. Denne udvikling vil uden tvivl fortsætte. Vi ønsker, og vi har brug for, flere farver omkring os.

Beige har for længst fundet vej til norske hjem. Jordfarver vil også være den foretrukne palette i 2022. Men udover beige og neutrale farver vil mange hælde til gyldne okkertoner, rustnuancer og kedeligere paletter i grøn og blå.

Flere vil også gå efter mere farverige hjem, i bløde toner og pasteller, men også med stærke kontraster.

Interiørtrender 2022 - kjøkkentrender 2022

Billeder fra Instagram-konto til @casacathrine

Materialer

Efter en periode med meget lyst træ og søjler er mørkt og kraftigere træ også blevet mere fremtrædende. Sten- og marmormønstre fortsætter, men kommer nu med mere farverige udtryk.

Vi går væk fra betonlooket på badeværelset, og ønsker nu mere levende og mønstrede fliser. For at dæmpe indtrykket anvendes ofte en kombination af matte, malede overflader mod store fliser.

Personligt har jeg i flere år ventet på, at asiatisk indretning skulle ramme os med fuld kraft. Vi er godt på vej nu, både med jordfarvepaletterne, brugen af ​​træ og sten, plantebonansa, kæmpe tæpper og skillevægge med ruder.

Nu skal du bare tage tekoppen frem, sænke skuldrene og finde ro!

Køkkentrends 2022

På køkkenfronten vil vi se mere af indretningen, der går hånd i hånd med vægfarven, samt udstrakt brug af træ. Sammen med gyldne eller kolde metaller skaber dette et eksklusivt look.

Vores egen Engebretsen-opsummering av interiørtrends

  • Naturmaterialer
  • Mere brug af farver
  • Planter planter planter
  • Individualisme

Enhver trend er et produkt af den tid, vi lever i – og da vi tjekkede næste års nye farver fra Jotun, mærkede vi os navne som  WISH – HOPE – IMAGINE – GENTLE WHISPER. Vi synes, det siger meget om, hvad vi ønsker for vores hjem! Og selve farvekortet fra Jotun; – Det hedder TOGETHER.

BORA bordemfang bidrager til interiørtrends

BORA bordemfang gør det nemmere at følge trends inden for køkkendesign.

En anden ting – som mange er optaget af – er, at BORA gør det nemt at skabe et køkken at trives i. Et køkken, der egner sig til socialt samvær – til social madlavning og til sociale måltider.

Trivsel og velvære i et VÆREdygtig-køkken

BORAs vision er at gøre livet i køkkenet lettere og mere behageligt. Ved at fjerne forstyrrende elementer får du et rum, der er mere anvendeligt til flere ting. At skabe drømmemåltider i, at grine i, at danse i, at betro sig til, at trøste i, simpelthen at være sammen i.

Når det kommer til både hygge og interiørtrends, er BORA mere end et “usynlig”, effektiv og støjsvag emfang. BORA bidrager til VÆREDYGTIGE køkkener. Køkken der er behageligt at VÆRE i!

2022 byder på mere end interiørtrends

For at gøre det både sjovere og nemmere at lave mad, kommer BORA med en revolutionerende dampovn i 2022. Den hedder BORA X BO og du kan læse mere om den HER!

Held og lykke med året 2022 og med at styrke eller finde DIN indretningsstil!

 

Følg oss på Instagram for inspirerende køkken!

Se BORA bordemfang i aktion hos en af ​​vores dygtige BORA-forhandlere over hele Danmark:

 

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.