Når drømmehuset bliver til virkelighed

, ,
drømmehus blir virkelighet - bilde av en spisestue med fin utsikt over vann og solnedgang

Når drømmehuset bliver til virkelighed: Lill-Anitas og Jakob Nyquists drømmehus begyndte at tage form i deres sind, allerede da de mødtes for mange år siden. De havde hver deres dyrehandel, da de mødtes, og begge har et passioneret forhold til interiør og bolig.  Nu har de så gjort boliginteressen til deres levebrød – han som ejendomsudvikler og hun som fotograf. 

Og de har bygget drømmehuse. Op til flere. De får hele tiden ny inspiration og nye ideer. Nu er de netop flyttet ind i deres nuværende drømmebolig. Og det er i sandhed blevet lidt af et drømmehus. Instagram: @nyquist_home 

Har selv tegnet huset 

Da grunden med den enestående udsigt dukkede op, var parret ikke i tvivl. Her skulle den næste drømmebolig bygges. Lill-Anita og Jakob har selv tegnet huset og set det blive til virkelighed. 

 

drømmehus blir virkelighet

Udsigten var central for valg af farver, materialer og belysning.

Unik udsikt

Udsigten og det særlige lys på grunden har været drivkraften bag udformningen af eksteriør og interiør. Det første du ser, når du åbner døren, er udsigten. Øjet ledes mod udsigten i hele huset og på alle etager. Alle farver, materialer, belysning og detaljer er nøje udvalgt og tilpasset udsigten. Virkningen er yderst fascinerende og indtagende. 

Et andet hensyn, der blev taget i betragtning under planlægningen, er familien. Her er børn og unge i forskellige aldre, som alle gerne vil have deres venner med hjem. Så nu er huset konstant fyldt med mennesker, der er i aktivitet i alle rum. 

Og måske især det sociale køkken-alrum.

Når drømmehuset bliver til virkelighed - billede af madlaving på BORA Professional 3.0 med tappanyaki

Familien elsker at sidde rundt om køkkenøen, mens der tilberedes både hverdagsmad og festmad på BORA Professional 3.0 bordemfang.

Køkken med BORA Professional 3.0

Parret elsker at have venner og familie på besøg, og derfor stod et stort køkken alrum højt på ønskelisten.

Parret har selv tegnet køkkenet, og ingen funktioner er overladt til tilfældighederne. Et stort arbejdsområde omkring kogetoppen er praktisk. “Alt, hvad vi har brug for, er tilgængeligt, og vi kan nyde udsigten, mens vi laver mad”. Omkring den store kogetop har parret valgt enorme, blanke fliser, som giver et flot og eksklusivt præg. 

Madglæde med grillpladen Teppanyaki 

Madlavning er noget helt centralt for familien, især for Jakob. Med BORA Professional bordemfang og grillpladen Teppanyaki kan du skabe din helt egen måde at lave mad på. Socialt og sjovt. Gæsterne kan lide at hænge rundt omkring køkkenøen, og de bliver ofte stående for at se den sidste finish blive lagt på maden.

Folk er lattermilde, og samtalerne flyder let i fraværet af støjen fra en ventilator.  

“BORA’en tager madlavningen til et helt nyt niveau”, siger Jakob. “Jeg er næsten i “kokkehimlen”. Madlavningen bliver en oplevelse! For ikke at tale om smagen!” 

Drømmehus blir virkelighet - bilde av en nydelig utsikt. BORA gir så stor mulighet for sosiale matlagingsøyeblikk

Man kan jo ikke ødelægge en sådan udsigt med en traditionel emhætte! BORA bordemfang tilbyder så mange muligheder for sociale madlavningsstunder. 

Når drømmehuset bliver til virkelighed 

De seneste år er byggeriet også stødt på mange forhindringer. Vi tænker her på pandemien, materialemangel, valutakurser og priser, der er skudt i vejret. “Men tålmodighed er guld, og at se planerne blive til virkelighed er helt fantastisk!”, siger Lill-Anita. 

Interiørtendenserne har også ændret sig i byggeperioden. Men parret var enige om at følge den oprindelige plan, den der lå deres hjerter og smag nærmest!  

“At se drømmen blive til virkelighed kan bare ikke beskrives med ord”, siger parret næsten i kor. 

Succesfaktoren  

“Vi to er en god blanding af kreativitet og rolig jordnærhed”, siger Lill-Anita. “Jeg kan komme med de vildeste ideer, og så er det Jakob, som får ro på det hele. Men han gennemfører også mange af ideerne, selv om de er aldrig så ambitiøse”.  

Hvilke råd vil i give til andre husbyggere? 

  • Vær tålmodige. De enkle løsninger er ikke altid de bedste.  
  • Følg jeres eget hjerte og smag. 
  • Vær ikke bange for at se nye løsninger undervejs. Mange af dem kan faktisk gennemføres. 
Når drømmehuset bliver til virkelighed

Teppanyakien a BORA giver jævn og stabil varme. Jeg bruger næsten aldrig en stegepande mere… 

 

Vi takker for, at vi fik lov at kigge ind. 

Nu skal familien nyde deres drømmehus i lang tid fremover. Men det ligger nok i kortene, at det næste drømmehusprojekt allerede er begyndt at tage form på papiret.  

Følg parret på instagram @nyquist_home

 

Bilde av et par som lager mat på BORA Professional 3.0 som illustrerer en artikkel om drømmehus blir virkelighet

BORA Professional bordemfang med tepan gør madlavningen til en oplevelse. Både for mig og vores gæster. Det kan simpelthen ikke sammenlignes med tidligere.  

 

 

Følg oss på Instagram for inspirerende køkken!

Se BORA bordemfang i aktion hos en af ​​vores dygtige BORA-forhandlere over hele Danmark:

 

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.