vi kender hver eneste skrue

Vores medarbejdere går sjældent i jakkesæt. Og de har ofte en skruetrækker i lommen. Uanset hvilken position vi har hos Engebretsen, er vi alle 100% hands-on. Det er ikke kun, fordi vi kender produkterne ud og ind – fordi vi kender virkelig, alle sammen, hver eneste skrue i BORA bordemfang.

Det skyldes, at vores produkter og vores kunder er vores passion.

Kundeservice er vores DNA

Vi føler stor glæde, når vi kan bidrage til, at flere får fornøjelsen af at lave mad på en BORA. Og forvandle deres køkkener til hyggelige og effektive rum, hvor det ganske enkelt er rart at opholde sig. Men også for at vise, at vi, der leverer kvalitets-produkter, har den samme kvalitet indlejret i vores rygrad og DNA i form af førsteklasses service.

Når du som kunde vælger det allerbedste – så skal du også have det allerbedste – samt hurtig og præcis service.

Ingen kø

Du skal ikke vente i telefonkøen – vi har en responstid på maks. 30 sekunder. Og du får altid fat i den rigtige person. En, der kender vores produkter ud og ind, og som kan hjælpe dig! Hvis du henvender dig til os via mail, så besvarer vi din henvendelse – og kommer gerne med en løsning – inden for 48 timer.

Lav fejlrate

BORA er en mærkevare med en opsigtsvækkende lav fejlrate. Men skulle uheldet være ude, så er det godt at vide, at hjælpen aldrig er langt væk. Vi er heller aldrig langt væk, når det kommer til at besvare spørgsmål – store som små. Det er bare at kontakte os!

Ingen kompromiser

BORA betyder topkvalitet fra inderst til yderst – i alle led. Der er ingen kompromiser, hverken med hensyn til kvalitet eller bæredygtighed. BORA bruger kun de bedste materialer. Det er for eksempel dokumenteret, at BORA-effekten er bedst i branchen (läs rapport her), og støjniveauet er ekstremt lavt.

Hos BORA stilles høje krav også til produktdesign. Det er med stolthed, at hver eneste af os hos Engebretsen kan sige, at vi kender hver eneste skrue.

 

Se BORA bordemfang i aktion hos en af ​​vores dygtige BORA-forhandlere over hele Danmark:

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.