Så tæt på himlen
BORA adskiller sig fra alle andre. Det beviser virksomheden også med BORA in the air Revolution Tour. ”Haute cuisine” tages i den forbindelse ordret: Gæsterne nyder kogekunst i en hightech-glaskube, som svæver i 30 meters højde. Og har desuden en enestående udsigt.
En oplevelse
Det er en oplevelse, som deltagerne aldrig vil glemme. Restauranten, som stjernekokkene serverer gourmetmad i, hænger nemlig en i wire på en kran i luftig højde. Og altid på særligt spektakulære steder – som f.eks. i Berlin med udsigt til Spree og Fernsehturm, direkte ved siden af Atomiumet i Bruxelles, højt over Prateren i Wien eller over Düsseldorfs tage ved starten af Tour de France. Og havnen i København. Hvis man er med hos BORA in the air, så sidder man på første række.
BORA in the air – Så tæt på himlen i København 2018
Op til 18 personer kan tjekke ind i den 20 kvadratmeter store kube, som ligner et rumskib fra en science fiction-film i mørket. Om bord er også et køkken med alle tre BORA downdraft-systemer. Et indtryksfuldt og praktisk bevis på, at der i bogstaveligste forstand ikke længere er sat nogen grænser med BORA-bordemfang-køkkener. Det der startede som en serie af service- arrangementer for køkkenstudioer, er hurtigt blevet til en international kampagne, som vækker meget opmærksomhed.
Hvis man er med hos BORA in the air, så har man en plads i logen, som her højt oppe over Wien.
Jævnligt gæstekokke
Med ”Revolution in der Küche” (revolution i køkkenet) giver BORA sine handelspartnere en oplevelse i særklassen. Potentielle kunder får i den forbindelse mulighed for at lære BORA-produktlinjerne godt at kende. Desuden kan handelspartnerne invitere gæster til en tre-retters VIP-dinner. Den tilberedes af BORA-kokken Armin Auer, som har ledt BORA Cook Academy siden 2015.
Udover ham står der jævnligt gæstekokke ved komfuret i højderne. I Wien, hvor BORA Cube svævede over Prateren, flyttede de kendte østrigske tv-kokke Andi & Alex deres daglige ORF-show ”Frisch gekocht mit Andi und Alex” [Frisklavet mad med Andi og Alex] ind i glascontaineren. Der blev anbragt fem kameraer i og på glascontaineren. Desuden var et kamerahold på flere personer med ombord. Der blev optaget fem afsnit i BORA Cube. Et vellykket eksperiment, som vakte stor opmærksomhed. Og de to berømte kokke var også begejstrede.
For det første af Wien i et nyt perspektiv. ”Jeg har aldrig haft en flottere udsigt, når jeg har lavet mad”, siger Alex Fankhauser begejstret.
Og Andi Wojta formulerer fascinationen for BORA emfang-systemerne, som han har arbejdet med for første gang, kort og klart.
“Jeg kunne først slet ikke forestille mig, hvordan det skulle kunne lade sig gøre. Men allerede under prøverne var vi begejstrede. Du bliver ikke generet af lugt. BORA bordemfang-teknikken er virkelig enestående. Bravo!”
Et fascineret publikum
Kampagne-kokken Nina Dombrovski overraskede berlinerne med kreative snacks hos BORA in the air. Og i Bruxelles tilberedte tre belgiske stjernekokke lækkerier som stegt fisk med vagtelæg og gulerodsmos eller scampi fra Teppanyaki-grillen. Selve leveringen af glaskuben, som er køkken, spisestue og event-location i ét, er et show. Den leveres på den 19 meter lange og 40 ton tunge BORA Cooking Truck. Og kæmpekranen, som BORA Cube senere hænger i, er altid omringet af et fascineret publikum, som tager billeder eller filmer det spektakulære motiv med smartphonen.
Hvis man er hævet over tingene – så åbner der sig nye perspektiver for én. Og man bliver inspireret til at nytænke ting igen. Det forener BORA virksomhedsfilosofi og grundidéen bag Revolution Tour. Virksomheden står nemlig for at have mod til at være fuldstændigt anderledes end alle andre. Mod – det skal gæsterne hos BORA in the air også have.
For nogle er det en overvindelse at forlade den faste grund under fødderne i en times tid.
Men selv deltagere, som ikke er helt fri for højdeskræk, fortæller bagefter begejstret, at de har følt så sikre og godt tilpas som på en hems. Dekra, som kontrollerer kran og kubue grundigt før hvert arrangement, bidrager hertil. Desuden finder arrangementet i luftig højde kun sted ved en vindstyrke på maksimalt syv meter pr. sekund. Op til den vindstyrke kan det garanteres, at den massivt byggede glaskube hænger i luften uden at svinge. Således kan gourmet-elskerne fokusere på den fantastiske udsigt og de lækre snacks.
BORA in the air — High Life i bogstaveligste forstand. Og samtidig en udflugt til gourmet-himlen.
Kontakt os!
BORA in the air – Revolution Tour 2018
Billeder HANSI HECKMAIR, JAN-PETER BOENING, GÜNTHER PICHLKOSTNER, EVI RAMAEKERS
Tekst MARTIN FRAAS