BORA Downdraft benkeventilator koketoppavtrekk

Boras grundlægger har ordet.

”Et helt nyt køkkenliv” var det, jeg forestillede mig, da jeg besluttede mig for at udvikle et system, som suger dampen nedad. For som snedker og køkkenplanlægger var de store, traditionelle,  larmende og ofte for dominerende emhætter en torn i øjet – ligesom de var det for kunderne, som efterspurgte en bedre løsning.

Den fandtes også dengang for 10 år siden, men ikke i den perfektionerede udgave. Derfor begyndte jeg selv at udvikle et  emfang, for nysgerrigheden og ambitionen om at gøre livet i køkkenet bedre, er en stor drivkraft for mig. Der gik mange dage, uger og måneder, indtil jeg endelig fik den ned på papiret: en udsugning, der suger dampen optimalt nedad. At den i den grad vendte op og ned på køkkenverdenen, havde jeg ikke forestillet mig dengang.

 

BORA bordemfang

BORA bordemfang

 

Det er nu ti år siden, at jeg tog mine prototyper under armen og drog ud på  køkkenmesser. Jeg fandt ingen virksomheder, som var interesseret i at lancere mit emfang-produkt på markedet. Også bankerne afviste mig, fordi de ikke kunne se potentialet.  ”Nogle gange er man nødt til at gå alene“, tænkte jeg til sidst. For jeg troede på min ide fra dag ét.

Derfor grundlagde jeg BORA. Vi har fokus på avanceret, innovativ og løsningsorienteret emfangteknik, som bidrager til at øge livskvalitet.

Willi Bruckbauer, udvikler og grundlægger af BORA ventilationsteknik. Historien om en ide, som om få år vil vende op og ned på køkkenverdenen.

Willi Bruckbauer, udvikler og grundlægger af BORA ventilationsteknik. Historien om en ide, som om få år vil vende op og ned på køkkenverdenen.

Det perfekte køkken

Det perfekte køkken skal også fungere perfekt!  Forstyrrende larm må ikke distrahere madlavningen og livet i køkkenet. Emfanget skal være let at rengøre og være støjsvagt. Netop fordi køkkenet er hjertet i huset, og der her tilberedes kærlige retter, skal der være frisk luft her i stedet for ubehagelige stegelugte.

På denne måde har vi med vores innovation grundlæggende ændret adfærden  og arkitekturen i køkkenet. At vores virksomhed er blevet så succesrig, er en lille  revolution, understøttet og efterlevet af de mange motiverede medarbejdere og  innovativt tænkende køkkenforhandlere, som udvikler, forbedrer, sender og  markedsfører vores produkter, og derved trin for trin skaber det, som vi i dag  kalder vores BORA verden.

Vi vil gerne invitere dig til at deltage. Her finder du alt, der er værd at vide om vores bordemfang og kogeplader BORA Basic, BORA Classic og BORA Professional bordemfang: Planlægningshjælp,  anvendelses- og  kombinationsmuligheder, mål og tekniske detaljer.

BORA-princippet  er helt enkelt. Gå i gang med at læse. Du vil hurtigt forstå og sige: ”Ja, logisk. Derfor fungerer det!”

Men vi vil meget mere: På vores inspirations sider vil vi gerne give dig et indblik i vores virksomhed og vores filosofi, vores oplevelsesverden med opskrifter, bøger, konkurrencer, køkken- og arkitekturtemaer og BORA Cooking Truck. Motivationen til at gøre arbejdet og  køkkenverdenen en smule bedre hver dag er vores drivkraft. For vi vil skabe  produkter, som forbedrer vores kunders liv.

Velkommen til vores verden!

Venlig hilsen
Willi Bruckbaue

Læs mere om historien bag BORA

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.