Hvad er en støjsvag emhætte?

, ,
BORA downdraft det støjsvage bordemfang

En støjsvag emhætte.

Støjen fra emhætte i køkkenet kan reduceres på mange måder. Nogle vil have en emhætte med ekstern motor, hvor teorien er at flytte støjen væk fra selve emhætten. En anden måde er at bruge lyddæmpning. Det er mange ventilatorer udstyret med. Endnu en metode er at integrere ventilatoren i kogetoppen, så støjen flyttes væk fra ørehøjde.

 

BORA er en af markedets mest støjsvage emhætter

 

Det er vigtigt at være opmærksom på, at en ventilator giver støj fra sig, selvom motoren er placeret et stykke væk. Et godt eksempel på dette er en centralstøvsuger, hvor man kun hører en susende lyd, når man støvsuger. Hvis du prøver forskellige mundstykker på centralstøvsugeren, vil du opleve, at støjen ændrer sig – både i lyd og styrke.

Derfor kan vi konkludere, at udformningen af selve ventilatoren og kanaler har stor betydning for, hvor meget den susende luft skal støje, når du laver mad.

 

Intet er tilbage til tilfældigheder, når du er det støjsvageste emfang på markedet

Intet er tilbage til tilfældigheder, når du er BORA, det støjsvageste emfang på markedet

3 fakta om BORA bordemfang og støj:

 

  • Nogle af BORA-modellerne fås med ekstern motor. Her kan motoren installeres i kælderen, i muren eller lignende. Det giver dog kun en mindre gevinst rent støjmæssigt, fordi den hørbare lyd stort set kommer fra luft i bevægelse.

 

  • 54 decibel er den maksimale støj fra BORA Professional bordemfang, som er indstillet til fuld styrke. Det er et lavere dB-niveau, end en bøf på panden, – som er målt til 74 decibel. Disse 54 decibel (som er det maksimale niveau) kommer desuden i mavehøjde – i modsætning til traditionelle emhætter, hvor støjen er i ørehøjde.

 

BORA downdraft er det STØJSVAGE bordemfang/emhætte.

 


Lavere dB-niveau, end en bøf på panden….

 

Forhandlere i Danmark:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

BORA er bedst i test – med støjsvak emhætte