BORA Hansgrohe – cykler for køkken-revolutionen

,
Peter Sagan og BORA er verdensmestre. På veien og på kjøkkenet.

Siden sin opstart for ti år siden har BORA  Bordemfang oplevet en eventyrlig vækst takket være fokus, lidenskab og udholdenhed. Det samme kan siges om BORAs cykelteam; BORA Hansgrohe.

Fra sæsonen 2017 har BORA Hansgrohe cykelteamet deltaget i UCI WorldTour. Og med stor succes, kan vi tilføje. Succesen var på sit højeste, da holdets anfører, Peter Sagan, vandt sin tredje guldmedalje ved VM i Bergen i september 2017.

Peter Sagan og BORA er stadig verdensmestere - på vejen og i køkkenet

Peter Sagan og BORA er stadig verdensmestere – på vejen og i køkkenet

Forskning og udvikling spiller en utroligt vigtig rolle for BORA bordemfang. Innovationer, som forbedrer funktionalitet og design i køkkenet, er et permanent mål. Men også videre vækst. “Med BORA arbejder vi hårdt for køkkenrevolutionen. Og Peter Sagan og hans holdkammerater er de perfekte ambassadører for også at skabe en revolutionen på vejene.” Sådan udtaler Willi Bruckbauer, BORAs grundlægger og visionær, som selv var en dygtig cykelrytter i sine unge dage.

 

BORA Hansgrohe omdefinerer moderne cykling

BORA og cycelholdet BORA Hansgrohe repræsenterer det moderne køkken og moderne cykling. Det gør de med deres unikke værdier. De definerer succes – ikke bare ud fra økonomiske og sportslige resultater, men også via engagement, værdier og visioner:

  1. Ernæring og helse: Et sundt og naturlig kosthold og brug af naturressourcer med respekt og omsorg. At balancere ydelse med bæredygtighed. Her finder du nogle af BORA og Peter sagans sunde madopskrifter.
  2. Fremgang og ydelse: Kontinuerlig udvikling, forbedring og innovation er BORAs DNA. Stilstand er et skridt tilbage. BORA arbejder systematisk for forbedring og har 10 års forspring i bordemfang-branchen.
  3. Lidenskab og personlighed: Lidenskab for cykling og for køkken forenes med kreativitet og individuel glæde.

God tur i 2018!

BORA Hansgrohe sykler for revolusjonen på kjøkkenet

Nye cykel trøjer 2018 – BORA Hansgrohe – Held og lykke!

Læs mere om BORA Bordemfang

 

  • Kontakt os!

    Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Team BORA Hansgrohe BORA Downdraft Bordemfang