Fremragende! BORA henter vigtige priser inden design og teknik

, ,
Reddot ddesign award til bora classic 2.0 bordemfang

Bora henter vigtige priser inden design og teknik!

BORA er et knap ti år gammelt brand. Inden for bordventilation giver ti år et stort forspring. Andre downdraft-leverandører er dårligt nok kommet på markedet. Samtidig er 10 år ikke meget for et brand, der har opnået så meget. Bora henter vigtige priser inden design og teknik!

.

Fremragende, BORA.

Helt fra start har BORAs ideer overbevist fagfolk, nationalt og intternationalt. Her er et overblik over udmærkelser inden design og teknik:

 

Plus X Award 2019

Vi glæder os over at have vundet verdens største innovationspris Plus X Award 2019 med vores seneste “skud på stammen” BORA Classic 2.0 og BORA Pure.

Red dot design award 2019 BORA bordemfang

Red Dot Product Design Award 2019

Red Dot award er et Kvalitetsstempel, som er anerkendt på verdensplan. Her udmærkes effektiv teknik, fremragende innovasjon og attraktivt design. BORA Classic 2.0 modtog denne designaward for 2019 – en meget speciel udmærkelse.

BORA classic 2.0 bordemfang vinder iconic award 2019

Iconic Awards 2019

Allerede før lanceringen vinder det nye Bora Classic 2.0 bordemfang denne prestigefyldte pris. Betjeningspanelet, sControll, er en lille revolution i køkkenbranchen. Med  Bora Classic får man hele pakken,-  avancerede funktioner, minimalistisk design samt det støjsvage og effektive emfang. Tillykke til BORA!

IF design award BORA classic 2.0 downdraf

iF Design Award 2019

if Design Award er en af de mest betydningsfulde og anerkendte designpriser gennem 65 år. Designprisen er et kvalitetsmærke for exceptionel design og fremragende produkter og signalerer til forbrugere at produktet er kvalitetsstemplet. Bora Classic 2.0 lanceres i 2019 og vinder prisen samme år.

Good Design Award

En ny og stor ære er blevet BORA til del.  BORA producerer innovative kogezoner med integreret emfang- Den nye BORA Professional 2.0, der blev lanceret på markedet i 2017, har nu modtaget den internationalt anerkendte Good Design Award 2017.

 

BORA downdraft Design Award 2018

German Design Award 2018

Tillykke!
Så blev det guld til Bora Professional 2.0! Det kan ikke blive bedre end at få den presigefyldte første plads ved German Design Award 2018!

 

Plus X Award – Beste designmerke

Udmærkelsen af virksomheden BORA som “Bedste designmærke 2017″ er et særligt værdifuldt kvalitetsstempel. Titlen”Bedste designmærke” er kun forbeholdt meget få prisvindere og belønner mærker, hvis produkter har modtaget de fleste kvalitetsstemler i kategorien “Design” i løbet af tidsrummene, hvor de deltager i løbet af et år. En bekræftelse på, at BORA hele tiden overveviser med fremragende produktdesign.

BORA prisvinnende design og kvalitet Red Dot

Red Dot Product Design Award

Best of the best – udmærkelser inden design og teknik.

Red Dot award er et Kvalitetsstempel, som er anerkendt på verdensplan. I kategorien «Product Design» udmærkes effektiv teknik, fremragende innovasjon og attraktivt design. Her modtog BORA Professional 2.0 udmærkelsen “Best of the best”, en helt speciel udmærkelse.

 

 

BORA prisvinnende design og kvalitet German design award 2016

German Design Award

German Design Award er en internationalt renommert kvalitetsudmærkelse som tildeles af det anerkendte German Design Council, rådet for formgivning.  Den er en af de kendteste design-konkurrencer på verdensplan og nyder stor anseelse, som går langt ud over fagkredsenes. BORA Basic Exclusive Induksjonstopp blev udmærket som vinder i kategorien «Excellent Product Design» i 2016.

 

BORA prisvinnende design og kvalitet

Deutscher Gründerpreis

Deutscher Gründerpreis hører til de mest betyningsfulde udmærkelser for virksomheder i Tyskland. BORA kunne modgtage trofæet i kategorien “StartUp” i 2010.

 

BORA prisvinnende design og kvalitet Red Dot

Red Dot Product Design Award

Allerede i 2012 modtog BORA Classic den højeste udmærkelsen Red Dot Design Award indenfor kategorien Product Design.

 

 

BORA prisvinnende design og kvalitet Plus x BORA prisvinnende design og kvalitet Plus x

Plus X Award

Innovative og fremtidsegnede produkter udmærkes med Plus X Award en af flere vigtige priser inden design og teknik.

BORA Basic i 2013

BORA Basic Exclusive 2015 + 2016

Nye BORA Professional 2017

Prisene har vært indenfor kategoriene  innovasjon, High Quality, design, brugervenlighed og funktionalitet.

Alle de tre produkter modtog som ekstra udmærkelse kvalitetsstemplet «Årets beste produkt» allerede næsten inden de kunne fås på markedet.

 

Award Utmerket BORA

Tyskland – ideenes land

I 2009 var BORAs hovesæde i Raubling, en af 365 byer, som repræsenterede Tyskland som «Ideenes land».

 

 

BORA prisvinnende design og kvalitet Iconic Award

Iconic Award

Det fås ikke bedre: Ekspert-dommerpanelet af German Design Councils tildelte BORA Professional udmærkelsen «Iconic Awards 2016: Interior Innovation  – Best of Best»

 

Good Design Award 2017 – Australia

Good Design Award er Autstraliens ældste pris inden for industridesign.

I 2014 modtog BORA udmærkelsen for BORA Basic Bordemfang og igen i 2017 for HELE produktsortimentet.

 

 

German Brand Award 2016

German Brand Award

Denne udmærkelsen er BORA særligt stolte af: BORA ble udmærket med German Brand Award 2016 for sin succesfulde markedsføring i kategorien køkkener af ekspert-dommerpanelet av til Rat für Formgebung – German Design Council.

 

 

Ja! Bora henter vigtige priser inden design og teknik

Vi lykønsker og vi er stolte over at repræsentere BORA i Skandinavien!

 

  • Kontakt os!

    Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.