BORA i Madkælderen i Koldinghus

Front cooking med BORA bordemfang i Madkælderen Koldinghus

 

BORA on wheels bringer Front Cooking til helt nye højder i Madkælderen i Koldinghus.

Som gæst i gourmetrestauranten Madkælderen Koldinghus kan du nu opleve kokken komme trillende med et køkken og lave mad ved dit bord – mad på 1. række – eller Front Cooking som det kaldes.

BORA_onWheels_Madkælderen_Koldinghus

Takket være BORA’s downdraft-teknologi vil du også opleve at mados og røg suges ned i den kraftige, støjsvage bordemfang fra BORA. Genialt! Ja, det er genialt – både funksjonelt og designmæssigt. Kokkene i Madkælderen siger, at de er vilde med deres nye “legetøj”.

 

Front cooking med BORA bordemfang i Madkælderen Koldinghus

De rullende kogeplader og bordemfang er smukt pakket ind i planker fra Dinesen Douglas. Mathvid Corian og greb i messing, enkel, praktisk og passende leveret af Køkkenforum Kolding. Bygget af OlavEriksen til Madkælderen i samarbejde med vores kokke.

 

BORA Professional bordemfang og kogeplader står fast i kælderen – og de viser den gerne frem…

Den rullende BORA benkeventilatoren står Madkælderen og de viser den gjerne frem. Er du i Kolding, finder du Koldinghus og Madkælderen centralt beliggende i den gamle og charmerende del af byen.

Velkommen til en uforglemmelig madoplevelse!

Læs mere om Madkælderen Koldinghus her!

Front cooking med BORA bordemfang i Madkælderen Koldinghus

“Madkælderen på Koldinghus er en gourmet restaurant i øjenhøjde. Her vil du opleve eventyrlige smagsoplevelser i stemningsfulde omgivelser. Madkælderen har en historisk beliggenhed i kælderen under slottet Koldinghus i den eventyrlige bydel af Kolding. Vores gourmet restaurant har plads til 80 spisende gæster, som vil opleve service i særklasse.

På Madkælderen får du smukke og nøje sammensatte menuer tilberedt med råvarer fra lokale producenter fra omegnen af restauranten i Kolding. Velsmag, kreativitet og et teknisk højt niveau kendetegner retterne på vores gourmet restaurant. Vi ønsker, at du skal nyde det bedste af det bedste. Du får gourmet retter tilberedt med sæsonbetonede råvarer. Vi følger årets gang hos vores leverandører, så du får de sprødeste og lækreste råvarer. Til vores gourmet menu kan du nyde en nøje tilpasset vin-menu med kvalitetsvine, der bringer det bedste frem i maden.”

 

 

Se BORA bordemfang

Du kan se, hvordan BORA bordemfang er egnet til front cooking hos vores dygtige af forhandlere over hele Danmark!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.