Svensk TV-snedker vælger BORA bordemfang

, , ,
Svensk TV-snedker vælger BORA Professional 2.0 med teppanyaki

Snickar-Matte vælger BORA Professional 2.0 med teppanyaki

Vi er hjemme hos Snickar-Matte – programlederen på det populære program Bygglov på svensk TV4. Vi er her for at se hans nye køkken, hvor han har valgt at installere et BORA Professional bordemfang. Matte har altid været fascineret af nye innovative high end-løsninger og smukt design. Han blev meget imponeret af BORA, første gang han så systemet på Nordbygg-messen i 2016, og han besluttede, at han en gang ville have det i sit eget køkken. Som tænkt – så gjort. Nu er drømmen så blevet til virkelighed.

 

Hvorfor vælge en downdraft-løsning?

Matte kendte godt bordemfang fra tidligere. I hans tidligere køkken havde han et hæve og sænkbart emfang bag kogezonen. Den opfyldte ønsket om frit udsyn, fleksibilitet i køkkenplanlægningen, og de undgik den skæmmende køkkenemhætte – men effekten var ikke god nok til at fjerne mados og lugt. Derfor ønskede Mattes familie et emfang, der både var usynligt og effektivt. Med BORA bordemfang fik de det, de ønskede. Matte er specielt tilfreds med, at effekten er rigtig god med recirkulationsløsningen via kulfilter.

Familietid og måltider i hverdagen

I den stressede hverdag prøver Matte altid at nå at lave mad. Selvom det af og til kan blive nogle nemme retter, tager han revanche ved at lave mere avanceret mad i weekenderne. Matte kan godt lide at være i køkkenet og interesserer sig meget for mad. Favoritten er kød – alt fra oksefilet til kylling eller fisk.

Under vores fotoshoot laver Matte mad til os, og som altid hvis han selv får lov at bestemme, bliver det pasta med kød og forskellige typer pølser.

Familien har oplevet, at de tilbringer meget mere tid sammen omkring køkkenøen nu, hvor de ikke længere bliver forstyrret af en larmende køkkenemhætte. ”Det er blevet et meget socialt køkken, og den tid, vi tilbringer over gryderne, har fået ekstra kvalitet” fortæller Matte.

 

Erfaringer med BORA?

”Det, der imponerer mig mest, er, hvor effektivt systemet rent faktisk er, og den følelse af kvalitet jeg får af de solide materialer.” Han indrømmer også, at han elsker de rustfri kontrolkontakter på sin BORA Professional, som både giver den mekaniske følelse og muligheden for avancerede indstillinger via touch-funktionerne. ”Det er også utroligt dejligt, at kogezonerne er tilpas store. Vi bruger ofte store og mange gryder og pander på induktionspladerne.”

En tredje faktor, som Matte ønsker at fremhæve, er, hvor enkelt og hurtigt det er at rengøre emfanget efter madlavningen. Det er bare at tage fedtfilteret ud og lægge det i opvaskemaskinen – og derefter tørre pladerne af som normalt med en klud. BORA’s smarte Cleaning Mode gør det super nemt at rengøre Teppanyaki-pladen og emfangets åbning.

Matte kan også godt lide BORA’s ”sporty approach” med cykelholdet BORA Hansgrohe og deres værdier.

Svensk TV-snedker vælger BORA bordemfang

BORA i Bygglov

Mange af familierne i Bygglov har fået BORA installeret i deres køkkener, og vi spørger Matte, hvordan responsen har været. ”Fantastisk! Alle er blevet superglade og imponeret over effekten af systemerne ud over det lækre design. De føler, at designet i selve køkkenet også er blevet fornyet, fordi BORA muliggør åbne løsninger uden køkkenemhætter og overskabe. I Bygglov-projekterne er det ofte svært at flytte eller indbygge nye ventilationskanaler, og så er BORA’s helhedsløsninger og fleksibilitet en god løsning.”

Vi takker Matte for maden og samtalen og ønsker Snicker Matte tillykke med sit flotte nye køkken!

 

Under vores fotoshoot laver Matte mad til os, og som altid hvis han selv får lov at bestemme, bliver det pasta med kød og forskellige typer pølser.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.