Rene og solide materialer i hvidevarer

,
BORA Basic All Black, sort emfangdæksel

Et moderne hjem består af så meget teknologi, at vi nemt bliver sårbare for fejl og mangler. Vi ønsker os ikke en hverdag, hvor vi hele tiden skal tilkalde service eller i værste fald erstatte ting, der går i stykker. Er det ikke dejligt når tingene bare virker?

Der er desuden et miljøhensyn at tage. Verden flyder over af affald og vi er nødt til at tænke langsigtet, når vi investerer i hvidevarer. Den tid er slut, hvor hvidevarer kun skal have en begrænset levetid. Verden kan ikke tåle det. Dermed er det bedre for alle, hvis man køber lidt mere holdbar kvalitet, så må det hellere koste lidt mere.

 

Hvad er så vigtigt at vide om materialer i nye hvidevarer?

  1. Kan løse dele vaskes i opvaskemaskinen?
  2. Er de lette at håndtere? Vægten er faktisk vigtig, når du skal håndtere delene hver dag.
  3. Tåler de hård behandling?
  4. Er de naturlige og bæredygtige?

Hos BORA kogeplader med integreret emfang kommer kvalitet og miljøhensyn i første række. Her er nogle eksempler.

DLC – Diamond-like Carbon

DLC er Diamond-like Carbon som er en amorfisk kulstofbelægning. DLC er lige så hårdt som diamanter, lige så let som kulstof og forlænger produktets levetid med op til 100 år. Når det bruges på hårdt plast, giver miljøgevinsten sig selv. BORA Basics sorte rist til emfang er belagt med DLC, som tåler ”alt”, og den holder dermed så godt som evigt.

Rent rustfrit stål

Rent rustfrit stål kan vaskes i opvaskemaskinen igen og igen uden at blive forringet eller ruste. Det er et rent naturmateriale og gør BORAs fedtfiltre og løse dele vaskbare og får dem til at holde evigt. Ingen brug og smid væk med BORAs fedtfiltre. Nogle leverandører reklamerer med fedtfiltre i metal, men metal er ikke nødvendigvis rustfrit – så tjek det eventuelt.

Nemme at håndtere vs solid

Det er selvfølgelig en fordel, at de hvidevarer man køber tåler brug, da det af og til kan det gå lidt hårdt for sig i et køkken, som er fyldt med tunge og hårde redskaber og gryder. En kombination af solide og bæredygtige materialer er bedst, med tanke på varighed. Her er BORA rigtig smarte med brug af DLC.

Der er jo en balancegang mellem, hvor nemme materialerne er at håndtere, og hvor solide de er.  Ja, dele, der fx er lavet af smedejern, er selvfølgelig meget solide. Men er de også nemme at vaske og flytte rundt på til daglig? Smedejern er jo både tungt og ruster let i opvaskemaskinen. BORAs løse dele er supernemme at håndtere uden slitage, og uden at kræve værktøj eller muskler.

 

Konklusion

Tænk gerne praktisk, men også på miljøet og kvaliteten når du skal købe hvidevarer til dit køkken!
Det er kun BORA, der har 100% fokus på bordemfang og har den unikke BORA-teknik!

 

 

 

Forhandlerknapp DK

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.