Luksusyacht vælger BORA til deres køkken om bord

, , ,

 

Den ekstreme luftcirkulation om bord kræver et særligt effektivt aftrækssystem.

Stik til søs med BORA. En kombination, som bliver en realitet sammen med den italienske luksusyacht-producent Benetti.

NU BLIVER BORA bordemfang også sødygtig

Den traditionsrige virksomhed, som blev grundlagt i 1873, bygger avantgardistiske superyachter i Livorno og Viareggio med en længde på op til 70 meter til kunder i hele verden. Og køkkenet har de udstyret med et BORA kogeplade og emfang-system!

 

Kun det bedste er godt nok

Når man indretter eksklusive yachter forventes intet mindre end højeste designstandard. Det er ikke kun opholdsområdet, men også køkkenet der skal opfylde samtlige æstetiske krav til en førsteklasses yacht. Det er ikke nogen overraskelse, at designerne fra Benetti tog kontakt til BORA der har mange udmærkelser inden design og teknik.

Når det drejer sig om indretningsstandard arbejder disse to virksomheder trods alt efter samme devise, nemlig at kun det bedste er godt nok!

De visuelt tiltalende BORA-produkter er kendetegnet ved rustfrit stål, glaskeramik og et minimalistisk designsprog.

 

Funktionalitet er utrolig vigtig

Yachtkøkkenernes funktionalitet er også utrolig vigtig. De udsættes for ekstreme belastninger og de skal altid kunne anvendes, også når der er høj sø.

Lige præcis i denne situation kommer BORA for alvor til sin ret. Effektive emfangsystemer er af grundlæggende betydning på luksusyachter, da gæsterne under ingen omstændigheder må udsættes for generende mados.

Den kulinariske logistik om bord stiller særlige krav. Outdoorspisepladser er en del af livet ombord på en yacht. Køkkenet skal være placeret så tæt på spisepladserne som muligt.

 

På grund af den kraftfulde luftcirkulation kommer traditionelle emhætter hurtigt til kort, når det gælder effektivitet. Den store afstand mellem kogepladen og emfanget kan ikke altid helt forhindre, at luften hvirvles rundt.

Herudover udgør et emfangsystem i hovedhøjde en risiko for, at kokkene kommer til skade i høj sø på grund af hjørner og skarpe kanter.

Takket være BORA slipper man nu for alle farlige og generende køkkenelementer, som er monteret over kogepladerne. Køkkenet synes mere åbent, og det bliver nemmere for kokkene at kommunikere, fordi der ikke noget, som generer deres synsfelt. Som ekstra bonus vejer BORA-systemerne også meget mindre end emhætter.

 

Nem at rengøre

Luksusyacht vælger BORA til deres køkken om bord

Det højeffektive emfang fra BORA garanterer, at gæsterne om bord på high-end-yachten skånes for lugtgener fra køkkenet og kan nyde den rene havluft.

En anden fordel ved at anvende BORA på både er, at det er ekstremt nemt at rengøre emhætte-systemerne med integreret emfang. De tre bevægelige dele kan meget hurtigt afmonteres uden værktøj og rengøres i opvaskemaskinen.

 

Ekstremt støjsvag emhætte

Listen over BORAS fordele stopper imidlertid ikke her: Systemerne arbejder også med ekstremt støjsvage emfang-motorer. Deres grundstøj er svagere end den støj, der fremkommer ved stegning af en bøf!

Gæsterne vil derfor opleve, at støjgenerne ombord er minimale. Der findes i øvrigt også passionerede amatørkokke blandt yachtejere, som af og til giver skibskokkene fri for selv at folde sig ud ved komfuret.

Det giver dem mulighed for personligt at lære BORAS kvaliteter og køkkenæstetik nærmere at kende og værdsætte dem. Selv på det store hav tilbyder.

BORA og Benetti et stærkt team

Vi hejser alle sejl for et godt samarbejde med stort fremtidspotentiale!

 

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.