BORA – et komplet emfangsystem med kvalitet ned til mindste detalje

, ,
Her er de seneste køkkentendenser!

BORA bordemfang er et komplet emfangsystem med garanti.  Nyd kvaliteten af vores systemløsning ned til mindste detalje. Vi står selv for udviklingen af samtlige komponenter.

For at du kan få det optimale ud af BORA emfang-systemet tilbyder BORA et væld af perfekt afstemte systemartikler og BORA tilbehør. BORA betragter det som deres opgave altid at tænke hele vejen rundt og hele tiden forbedre bordemfanget.

bordemfang BORA - et komplet emfangsystem med kvalitet ned til mindste detalje

BORA – et komplet emfangsystem med kvalitet ned til mindste detalje

Ecotube ventilationskanaler

Det bedste bevis for BORAs innovationsevne og uafhængighed er vores kanalsystem med komponenterne BORA Ecotube ventilationsrør og væg ventilen BORA 3box, som vi selv har udviklet. Her får du et kanalsystem, som opfylder høje krav til effektivitet, nem montering og fleksibilitet.

BORA giver dig 100 procent funktionsgaranti, hvis du udelukkende udstyrer dit BORA emfangsystem med BORA-komponenter – på denne måde bevarer du den optimale ydelse, effektivt og et støjsvagt emfang.

BORA Ecotube – et aftrækskanalsystem til enhver udfordring. Ligegyldigt hvor du monterer aftrækskanalsystemet, på køkkengulvet eller langs kælderloftet, tilbyder BORA Ecotube dig optimal funktionalitet med kompromisløs ydeevne og effektivitet. Sammenlignet med traditionelle kanalsystemer har BORA Ecotube klare fordele, for eksempel et tryktab, der er cirka  20 procent lavere, på grund af flowoptimeringer og glatte overflader, et unikt tætningskoncept samt enkel montering.

Vægboksen BORA 3box danner den perfekte afslutning på emfangsystemet takket være sin yderst minimale trykmodstand, fremragende varmeisolering og tætheden selv i slagregn. Naturligvis opfylder alle anvendte materialer kravene til brandbeskyttelse og miljøhensyn.

Kun bordemfang

BORA er specialist på bordemfang. De beskæftiger sig udelukkende med kogeplader og bordemfangsystemer. BORA betragter deres løsninger som et system. For BORA er kanalen, motoren, filteret og vægboksen lige vigtige. Deres opgave er at opfylde alle dine krav til madlavning og ventilation –  fra emfang til væg ventil. BORA kulfiltre tager hensyn til miljø og sundhed og er en del af det ansvar, BORA tager hver dag – for at give dig et helt nyt køkkenliv.

 

 

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.