Verdensmester Ørjan Johannessen på hold med BORA

,

Tænk at have en verdensmester med på holdet! Vi er ovenud stolte af vores kokke og samarbejdspartnere og vil gerne dele dem lidt med dig. Den første er verdensmesteren Ørjan Johannessen, som er på hold med BORA og vandt Bocuse d’Or i 2015.
Verdensmester Ørjan Johannessen på hold med BORA bordemfang.

Bildet af Verdensmester Ørjan Johannessen på hold med BORA

Ørjan Johannessen – verdensmester på hold med BORA bordemfang. Foto: Terje Borud

Familiedrevet gæstgiveri

Ørjan er opvokset i Bekkjarvik og hans barndomshjem danner i dag rammen om familievirksomheden Bekkjarvik Gjestgiveri, hvor han og broren Arnt nu driver restauranten sammen. Arnt er ligeledes en kok med mange meritter, og den kulinariske kvalitet på restauranten i Bekkjarvik Gjestgiveri er derfor i top. Køkkenet er ikke bare kendt for sine prisbelønnede kokke, men også for sin brug af friske og lokale råvarer samt sin jordnære tilgang til mad.

Restauranten er rangeret i White Guide – “The Best Restaurants in the Nordic” og som noget unikt kan du bestille en såkaldt “Bocuse d’Or oplevelse”, hvor du får serveret Ørjans vindermenu.

Verdensmester Ørjan Johannessen på hold med BORA

“BORA bordemfanget er fantastisk”

Hjemme i sit eget private køkken i Bekkjarvik har Ørjan BORA Professional bordemfang monteret på en stor køkkenø. Fra køkkenøen har han en flot udsigt over fjord og fjeldtoppe – samt til det store spisebord i stuen, som stadig fyldes med gæster og familie. Ingen emhætte forstyrrer udsigten – fordi BORA bordemfang er integreret i kogepladen. Om sin BORA siger Ørjan:

BORA-designet er helt fantastisk, men det er BORA-effektiviteten som gør det unikt. Jeg har aldrig før kunnet stege på så høj varme og samtidig blive stegeosen kvit på så let og elegant vis.”

Ørjans vej til verdensmester:

"Ørjan Johannessen verdensmester på hold med BORA - Med BORA Professional i baggrunden. Køkken: Aubo Køkken Norge terjeborudfoto

Verdensmester Ørjan Johannessen på hold med BORA – Med BORA Professional bordemfang i baggrunden. Køkken: Aubo Køkken. Foto: Terjeborudfoto

Verdensmester Ørjan Johannessen på hold med BORA

Som sagt kan du bestille en aften, hvor du selv kan smage Ørjans Bocuse d’Or vindermenu. Du kan også møde Ørjan i vores BORA showroom i Oslo, hvor vi ind i mellem afholder diverse events. I vores BORA webshop sælger vi også Ørjans kogebog (norsk udgave); Endelig Fredag!   BORA – på hold med de bedste!


Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


_____________________