Princippet bag BORA bordemfang –  det smukke ved fysikken

,
Billede af os der går ned i et bora bordemfang - integreret emhætte X Pure - BORA har 10 års forspring

Princippet bag BORA bordemfang.

Innovation og kreativitet

BORA udvikler innovative ideer, som beriger hverdagen og gør den nemmere. BORA tror på visionen om emhættens endeligt.

BORA bordemfang er allerede i dag synonym for innovation og kreativitet i køkkenet. BORAs effektive bordemfang har revolutioneret adfærden og arkitekturen i køkkenet. Princippet bag BORA bordemfang og downdraft vinder stadig mere anerkendelse og priser for design og funktion.

dekorativ illustration - køkkendesign med BORA benkeventilator Princippet bag BORA bordemfang

Unik køkkendesign med BORA bordemfang

BORA tror på visionen om emhættens endeligt.
For BORA downdraft tilbyder mere frihed, udvidede funktioner  og unikke designmuligheder i fremtidens køkken.

køkkentrends 2020 med nyheten BORA X pure

BORA er et bæredygtigt brand med fokus på miljø og kvalitet

BORA stiller meget høje krav til kvalitet og miljø. BORAs produktion  i Tyskland og Østrig sikrer, at de opfylder disse krav. BORA bruger kun materialer af høj kvalitet som rustfrit stål og glas og tillader ikke miljøskadelige stoffer. BORA samarbejder med fremragende underleverandører som SCHOTT, E.G.O.  og sikrer hermed, at kun produkter af høj kvalitet, som er gode for mennesker og skånsomme over for miljøet, sendes på markedet.

Anvendt fysik og ikke trylleri

Princippet bag BORA bordemfang vinder stadig mere anerkendelse – stadig flere producenter har opdaget, at BORAs vision om emhættens endeligt er vejen til fremtidens køkken og mere nytte for kunden. BORA bevarer 100% fokus på downdraft – bordemfang.

For BORA gælder:  Vi giver ikke mados og madlugt en chance –  vi sørger for aftræk der, hvor damp og lugt opstår, nemlig ved kogepladen. Om det er gryder, stegeso, pande eller grill – der er anvendt fysik og ikke trylleri. Vi bruger helt enkelt en tværgående luftgennemstrømning, der er hurtigere end madosens opstigningshastighed.

dekorativ illustration - køkkendesign med BORA benkeventilator

Patenteret teknik – over 60 patenter

BORA arbejder med patenter! BORAs aftrækssystemer tilbyder effektive og energibesparende løsninger, hvis performance overgår traditionelle emhætter og nye fortolkninger. BORA har i øjeblikket over 60 internationale patentanmeldelser og er dermed meget aktive inden for forskning og udvikling.

Nemt at skifte filter BORA X Pure bordemfang

Cleanrate på 100%

Cleanrate  er den sande måling af ydelse for emfang. Emhætter vurderes efter standarden DIN EN 61591. Ventilationens ydeevne, lydstyrken og fedtfiltreringseffektiviteten bliver målt. For at kunne foretage en objektiv sammenligning af forskellige systemers evne til at fjerne gener fra madlavningen har BORA udviklet Cleanratemetoden.

Cleanrate betegner luftens renhedsværdi under madlavningen. Jo flere lugtpartikler, desto mere forurenet er køkkenluften. Traditionelle emhætter suger kun en del af den lugt ud, der opstår.

BORA opnår en testet Cleanrate på næsten 100 % i hovedhøjde – en værdi, som producenter af traditionelle emhætter kun kan drømme om. BORA giver dig mulighed for at tilberede mad, som stod du udenfor i den friske luft.

Altid bedre – altid mere

BORA tilbyder sine kunder en forlænget garanti for alle BORAs emfangsystemer.

For at sikre førsteklasses rådgivning uddanner vi BORA-forhandlere over  hele verden ved hjælp af uddannelsesprogrammer, som BORA selv har udviklet. I BORAs eget  ”training lab” i Raubling underviser BORA dagligt  i montering, rådgivning og salg for at sikre den bedste rådgivning og implementering hos kunden.

illustration Princippet bag BORA bordemfang

Den bedste service

En intern planlægningsafdeling rådgiver BORA-forhandleren i forbindelse med den optimale implementering af dit downdraft system.

BORA har branchens laveste fejl rate og færreste produktfejl. På trods af dette har BORA et internationalt service-team, der tager sig af alle problemer, som kun kan løses effektivt på stedet, ligegyldigt om der er tale om en revnet glaskogeplade eller udskiftning af filteret.

Princippet bag BORA bordemfang - dekorativ illustration - køkkendesign med BORA benkeventilator - Best i test

Princippet bag BORA bordemfang

  1. Ren luft under madlavning
  2. Støjsvag
  3. Frit udsyn
  4. Nem rengøring
  5. Mere effektiv -100% cleanrate
  6. Høj materiale kvalitet / autentiske materialer
  7. Designfrihed

 

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


_____________________